Biznis 28.10.2015.

Mobilna aplikacija NLB Banke omogućava kontrolu i upravljanje vlastitim finansijama

ČITANJE: 1 minuta
nlb
Prateći svjetske trendove poslovanja, kao i razvoj najsavremenijih tehnologija, NLB Banka je kreirala mobilnu aplikaciju namijenjenu prvenstveno klijentima Banke, ali i svim ostalim zainteresovanim građanima i pravnim licima.

Aplikacija je dostupna putem Android operativnog sistema mobilnih aparata i omogućava jednostavan i pravovremen pristup svim aktuelnostima i aktivnostima Banke. NLB mBank aplikacija podržava sve mobilne mreže u Bosni i Hercegovini i građani je mogu koristi neovisno o lokaciji za pristup podacima ukoliko imaj pristup internetu, što dokazuje da bankarska usluga može biti veoma jednostavna.

– Građani i privrednici više ne moraju dolaziti u banku kako bi saznali stanje na računu, platili svoje obaveze prema dobavljačima, ili se informisali o uslugama naše Banke. Sve ove informacije, kao i pristup elektronskom bankarstvu, sada imaju 24 sata, 7 dana u nedelji na svom mobilnom telefonu, što našim klijentima štedi vrijeme i novac- izjavila je Lidija Žigić, izvršna direktorica NLB Banke.

Putem mobilne lokacije, korisnici mogu locirati poslovne jedinice i bankomate NLB Banke, informisati se o prodajnim mjestima za plaćanje MasterCard Charge karticom na rate, provjeriti kursnu listu, direktno kontaktirati Kontakt Centar, te koristiti korisne alate kao što je kreditni kalkulator.

(PR)