Biznis 17.09.2015.

Molson Coors i Jelen pivo organizuju studentsko takmičenje Jelen Business Case Challenge 2015

ČITANJE: 2 minute
jelen
Kompanija Molson Coors i brend Jelen pivo i dalje nastavljaju saradnju sa studentima, te drugu godinu zaredom realizuju veoma zanimljiv društveno odgovoran projekat, koji omogućuje mladima da razviju svoju kreativnost i da njihove ideje postanu stvarnost.

Riječ je o studentskom takmičenju pod nazivom Jelen Business Case Challenge 2015 (Jelen BCC), koje zajedničkim snagama organizuju Jelen i Centar za razvoj karijere Banjaluka (CERK), a u fokusu ovogodišnjeg izdanja je, prije svega, zaštita životne sredine.

Naime, Jelen BCC pruža mogućnost studentima da testiraju svoje znanje, kreativnost i timski rad, kako bi došli do najboljeg rješenja na jednu od ponuđenih tema: temu zaštitu životne sredine na mjestima gdje sa kolegama provode najviše vremena – studentskim kampusima i ostalim centrima okupljanja ili na temu prodajnih aktivnosti u prodajnim kanalima.

S obzirom da kompanija Molson Coors i brend Jelen pivo u svom radu insistriraju na društveno odgovornom poslovanju, te kako bi pokazao mladima da druženje i znanje idu ruku pod ruku, ali i da znanje treba biti adekvatno nagrađeno, najuspješnije rješenje na temu “Jelen i društveno odgovorno poslovanje”, biće realizovano i sponzorisano od strane Jelen piva i Molson Coorsa.

Pored realizacije najboljeg projekta na temu zaštite životne sredine, studenti će moći maksimalno da iskažu kreativnost i na drugoj temi – “Jelen promotivne aktivnosti u prodajnim kanalima”.

I ovdje nije kraj jer će najboljima biti uručene i vrijedne novčane nagrade, a detalje o Jelen BCC projektu, rokove i uslove prijave, svi zainteresovani mogu pronaći na zvaničnom sajtu CERK-a, www.cerk.info.

Kako bi takmičenje proteklo u veseloj atmosferi, kompanije Molson Coors i brend Jelen pivo će za sve takmičare organizovati zabavu i druženje.

Ukoliko želite da testirate vlastite mogućnosti, zabavite se, naučite nešto novo ali i uljepšate sebi početak semestra, onda je Jelen BCC odgovor na vaše nedoumice.

(PR)