Magazin 22.10.2015.

Momci, uzalud se trudite: Tina iz “Velikog brata” voli žene!

ČITANJE: 2 minute
tina-segetin
Starleta iz Splita u rijalitiju se ne odvaja od makedonca Darka, ali sportisti s kojima se druži tvrde da ona, za razliku od sestre barbare, ne voli fudbalere već djevojke.

Iako se svi nadaju da će u „Velikom bratu“ pasti neki seks između Hrvatice Tine Šegetin i Makedonca Darka Petkovskog, od toga, prema informacijama Starsa, neće biti ništa jer Tina voli žene! Tako barem tvrdi nekoliko srpskih fudbalera koji se druže sa Tinom i njenom sestrom Barbarom.

Prvotimci domaće lige otkrili su tajnu mlađe sestre Šegetin: ona je lezbejka! To pouzdano tvrde jer je već dugo poznaju i druže se. Tina i Barbara su često u Beogradu, a fudbaleri su Barbarina ciljna grupa, pa stalno izlazi na mjesta gdje ti zgodni momci dolaze, dok Tina provodi vrijeme u akciji sa ženama.

– Kada smo ih upoznali, svi su otkinuli na Tinu, iskreno! Međutim, bilo nam je čudno što se ona nije ponašala kao Barbara, koja je bukvalno opsjedala i mene i moje ortake, takođe fudbalere – priča za Stars jedan od njih.

– Mislim, Tina se zezala s nama, ali nije flertovala kao Barbi i onda smo je proglasili frigidnom. Ni sa jednim dečkom nije bila, barem ovde u Beogradu. Sa svima je super, zeza se, grli nas, ljubi u obraz, ali ništa više od toga. I onda smo jedno veče dobili odgovor: vidjeli smo Tinu kako zavodljivo igra sa jednom djevojkom, a ubrzo su sjele u njen separe i povatale se pred svima! Poslije nekoliko večeri, istu scenu ponovila je s drugom ribom, s kojom je kasnije otišla iz kluba – kaže fudbaler Superlige, koji ponekad pogleda rijaliti „Veliki brat“ i tvrdi da neće biti ništa od seksa između Tine i Darka Petkovskog, s kojim provodi vrijeme.
– On je njen ortak, ljubimac i to je to. Dalje od ovog maženja i druženja njihov odnos neće otići jer on nije Splićankin tip. Ona voli žene – tvrdi fudbaler.

Tina je u nekoliko navrata i rekla da nema šanse da joj se desi seks u „Velikom bratu“, a sada znamo i zašto.

(Kurir)