Monika Beluči, nova “Bond dama”: Ne mislim da je mršavost lijepa!

Monika Beluci Bond

Monika Beluci Bond

Monika Beluči u novom filmu o Džejmsu Bondu igra Luciju Skjaru, čiji je muž mafijaš ubijen. Kako bi osigurala svoju bezbjednost, ona ulazi u opasan savez sa agentom 007.

Ona je za Daily Mail opisala kako se osjećala u novoj ulozi.

– Ne mogu reći za sebe da sam Bond devojka, jer sam suviše zrela za takvu ulogu. Rekla bih ‘Bond dama’, ‘Bond žena’. Žena od pedeset godina nikad neće imati energiju dvadesetogodišnjakinje. Pedesete su doba kada žena treba da preispita svoj život – kaže Beluči.

Ona je dodala da se uopšte ne opterećuje izgledom.

– Ne mislim da je mršavost lijepa. Ja sam žena i imam obline. Ali sam i suviše lijena! Nikad ne idem u teretanu. Volim da jedem čokoladu i tjestenine i izlazim u restoran s prijateljima. Nisam opsjednuta linijom – kaže Monika.

Ona je govorila i o svojoj ulozi u novom Bondu.

– Lucija se nalazi na raskršću života. Ona je zarobljenik prošlosti. Potiče iz kulture i vremena kada su muškarci imali svu moć. Ona želi da se oslobodi toga i vidi u Bondu kartu za izlaz – objašnjava Beluči.

– Kada Lucija prvi put upozna Bonda, ona mu ne vjeruje. On je čovek koji liči na sve muškarce koje je ikada poznavala. Ipak, ta opasnost koja ga prati je možda njegov najbolji kvalitet – ističe ona.

Kako se ljubi Bond?

– Ljubiti nekoga koga ne poznajete može biti zastrašujuće. Naravno, Danijel je vrlo seksi i to pomaže. On daje taj šmek Bondu zajedno sa misterijom i opasnošću. Svi volimo malo opasnosti – rekla je Monika.

(B92)

U opštinu Teslić Vlada uložila više od 50 miliona KM

Vlada Republike Srpske je od 2006. godine u opštinu Teslić uložila više od 50 miliona KM, po različitim osnovama iz Razvojnog programa i Budžeta Republike, a posredstvom kreditnih linija Investiciono-razvojne banke u ovu opštinu je plasirano još oko 40 miliona KM.

Skuplji radovi podigli cijene stanova u Srpskoj

Cijene svih građevinskih radova u stanogradnji u Republici Srpskoj skočile su u trećem kvartalu ove godine za 0,1 odsto, što je automatski dovelo i do poskupljenja nekretnina na domaćem tržištu.

Stefan Sejmanović sproveden u Okružno javno tužilaštvo

Policijski službenik Policijske uprave Banjaluka Stefan Sejmanović, koji se sumnjiči za zloupotrebu službenog položaja i nedozvoljenu proizvodnju i trgovinu narkoticima, sproveden je danas u Okružno javno tužilaštvo Banjaluka, rečeno je Srni u ovom tužilaštvu.

RADMANOVIĆ: Prijedlog SDS-a i PDP-a ide na štetu Republike Srpske

Potpredsjendik SNSD-a i član Kolegijuma Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Nebojša Radmanović izjavio je da je potez SNSD-a o imenovanju članova komisija u ovom Parlementu uslijedio kao reakcija na prijedlog poslanika iz PDP-a i SDS-a za izmjenu poslovnika o radu Parlamentarne skupštine BiH. Radmanović je rekao da prijedlog SDS-a i PDP-a ide na štetu Republike

Izvještaj protiv osumnjičenih za proizvodnju i promet droge

Gradiška Policijska uprava dostavila je Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka izvještaj protiv Miladina Vidačkovića /45/, Slađane Vidačković /45/, Rasima Hajdera /21/ i Pamele Dukić /20/, svi iz Gradiške, zbog sumnje da su počinili krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet droge, rečeno je Srni u ovom tužilaštvu. Iz tužilaštva navode da se Miladin Vidačković sumnjiči i za