Magazin 27.09.2015.

Monika Beluči, nova “Bond dama”: Ne mislim da je mršavost lijepa!

ČITANJE: 1 minuta
Monika Beluci Bond

Monika Beluči u novom filmu o Džejmsu Bondu igra Luciju Skjaru, čiji je muž mafijaš ubijen. Kako bi osigurala svoju bezbjednost, ona ulazi u opasan savez sa agentom 007.

Ona je za Daily Mail opisala kako se osjećala u novoj ulozi.

– Ne mogu reći za sebe da sam Bond devojka, jer sam suviše zrela za takvu ulogu. Rekla bih ‘Bond dama’, ‘Bond žena’. Žena od pedeset godina nikad neće imati energiju dvadesetogodišnjakinje. Pedesete su doba kada žena treba da preispita svoj život – kaže Beluči.

Ona je dodala da se uopšte ne opterećuje izgledom.

– Ne mislim da je mršavost lijepa. Ja sam žena i imam obline. Ali sam i suviše lijena! Nikad ne idem u teretanu. Volim da jedem čokoladu i tjestenine i izlazim u restoran s prijateljima. Nisam opsjednuta linijom – kaže Monika.

Ona je govorila i o svojoj ulozi u novom Bondu.

– Lucija se nalazi na raskršću života. Ona je zarobljenik prošlosti. Potiče iz kulture i vremena kada su muškarci imali svu moć. Ona želi da se oslobodi toga i vidi u Bondu kartu za izlaz – objašnjava Beluči.

– Kada Lucija prvi put upozna Bonda, ona mu ne vjeruje. On je čovek koji liči na sve muškarce koje je ikada poznavala. Ipak, ta opasnost koja ga prati je možda njegov najbolji kvalitet – ističe ona.

Kako se ljubi Bond?

– Ljubiti nekoga koga ne poznajete može biti zastrašujuće. Naravno, Danijel je vrlo seksi i to pomaže. On daje taj šmek Bondu zajedno sa misterijom i opasnošću. Svi volimo malo opasnosti – rekla je Monika.

(B92)