Biznis 25.08.2015.

Mtel donirao sredstva za obnovu šalter sale opštine Šamac

ČITANJE: 1 minuta

MTEL

Slijedeći svoju društveno odgovornu misiju kompanija Mtel je obezbijedila sredstva za kompletno saniranje šalterske sale u Opštini Šamac.

Pogođena prošlogodišnjim poplavama ova opština je pretrpjela ogromne gubitke.

Podsjećamo, kompanija Mtel je za vrijeme poplava bila je jedan od najvećih donatora za najugroženije stanovništvo širom BiH obezbjedivši znatne donacije u novcu, robi, uslugama.

Mtel je pružio i nemjerljivu infrastrukturnu pomoć obezbjeđujući opstanak komunikacije koja je u tim trenucima bila ključna za spašavanje života i imovine, kao i besplatne brojeve za rad stručnih službi i kratki humanitarni broj 1458 putem koga su i korisnici kompanije pokazali da imaju veliko srce.

Zgrada Opštinske uprave je bila pogođena poplavama kao i ostali javni i privatni objekti, ističu u Opštini Šamac i dodaju da je prizemlje ove zgrade bilo zahvaćeno vodom 1,5 m dubine tako da je sva oprema bila poplavljena i potpuno uništena.

– Krajem jula 2015. godine obratili smo se kompaniji Mtel koja nam je obezbijedila sredstva za potpunu obnovu sale i ovom prilikom upućujemo veliku zahvalnost Mtelu u ime građana Šamca, koji će zahvaljujući ovoj donaciji dobiti potpuno novu opštinsku salu- kažu u Opštini Šamac.

(PR)