Biznis 19.08.2015.

M:tel i Canon nagrađuju kreativnost

ČITANJE: 1 minuta

m tel

Kompanije m:tel i Canon odlučile su ovog ljeta da nagrade vašu kreativnost.

Tokom mjeseca avgusta svi punoljetni bh. građani imaju priliku učestvovati u nagradnom konkursu za izbor najbolje fotografije na temu „Uhvati komunikaciju“.

Ovim konkursom pozvani su svi koji se bave fotografijom, profesionalno ili iz hobija, da “uhvate komunikaciju” i osvoje vrijedne nagrade – Canon fotoaparate EOS 1200D i Powershot SX710, ili Inkjet foto-štampač MFCANON Pixma MG2450.

Sve informacije o ovom konkursu, kao i virtuelna galerija svih poslatih fotografija, nalaze se na zvaničnom blogu kompanije m:tel na adresi blog.mtel.ba, gdje možete i glasati za neku od pristiglih fotografija i time obezbijediti autoru osvajanje nagrade.

Fotografija sa najviše osvojenih lajkova po završetku ovog konkursa, zauzeće treće mjesto i osvojiti Canon foto-štampač, a prva dva mjesta izabraće stručni žiri takmičenja.

Konkurs je otvoren do kraja avgusta, a da biste učestvovali u njemu potrebno je samo da zabilježite poseban trenutak svojim aparatom, opišete šta za vas znači ta fotografija i kako ste vidjeli komunikaciju na njoj, te sve to zajedno pošaljete na adresu [email protected].

(PR)