Vijesti 10.09.2015.

M:tel “Noć reklamoždera” nagrađuje ambasadore Banjaluke

ČITANJE: 2 minute
noc reklamozdera

Banjaluka će u okviru „m:tel Noći reklamoždera“ ugostiti najbolje svjetske reklame, ali i Massima Savića, jednog od najcjenjenijih kantautora na ovim prostorima.

Čuveno svjetsko dešavanje održaće se u subotu, 12. septembra, u prostoru Vodenog parka Aquana, a organizatori i sponzori događaja su pripremili brojne prateće sadržaje.

Kapije Aquane će biti otvorene od 20 časova, a prikazivanje odabranih reklama prikupljenih iz različitih krajeva svijeta biće podijeljeno u dva dvijela od po 45 minuta.

U pauzi između blokova najkreativnijih i najoriginalnijih video oglasa, posjetioce će zabaviti kratki DJ nastup, dok po okončanju segmenta posvećenog zanimljivim aktuelnostima iz svijeta marketinga slijedi nastup Massima Savića.

Pop-rok legenda jedinstvenih vokalnih mogućnosti održače cjelovečernji koncert kojim će publici predstaviti pjesme sa aktuelnog albuma „1 dan ljubavi“, ali i odsvirati hitove iz karijere duge više od 30 godina.

– U ime ‘m:tel Noći reklamoždera’ biće uručene nagrade Srđanu Babiću, Aljoši Jankoviću i Lazaru Mutiću, mladim sportistima koji su u Banjaluku nedavno donijeli zlatne medalje sa svjetskih takmičenja. Smatramo da je događaj posvećen kvalitetnim načinima promocije prava prilika da se oda priznanje najboljim ambasadorima našeg grada, mladim Banjalučanima koji ostvaruju uspjehe širom planete- najavio je Davor Maksimović, direktor agencije Buzz Consulting, organizatora ovog događaja.

Kompanija m:tel, kao generalni sponzor, nagradiće posjetioce.

Za sve njih su obezbijeđeni pokloni u vidu besplatnih kokica, a najsrećnija osoba, koja ispod svoje stolice pronađe dobitnu kovertu, dobiće i prigodnu m:tel nagradu.

Ulaznice za „m:tel Noć reklamoždera“ koštaju 8 KM i mogu se kupiti na Trgu Krajine svakog radnog dana u periodu od 10 do 21 čas, kao i putem www.kupikartu.ba, specijalizovanog web-shopa. Na dan događaja, ulaznice će se po istoj cijeni moći nabaviti i u Vodenom parku Aquana.

Sponzori „m:tel Noći reklamoždera“ su kompanije m:tel i Huawei, uz podršku Red Bulla i Lutrije Repulike Srpske. Više informacija možete da pronađete na internet stranici www.nocreklamozdera.ba i zvaničnoj Facebook stranici događaja.