Biznis 20.08.2015.

m:tel Open IPTV: Osluškujemo vaše želje

ČITANJE: 2 minute

mtel

Uz nove funkcionalnosti m:tel Open IPTV-a, program možete da pauzirate kad god poželite,premotate i gledate sadržaj ispočetka, da ne propustite ni jedan sportski događaj uz mozaik funkciju ili da snimate vaše omiljene sadržaje i ponovo ih gledate u vremenu kada vam to najviše odgovara.

Uz Open IPTV uživaćete u kanalima uz koje vam nikada neće biti dosadno. Donosimo vam preporuke odličnih filmskih naslova koje možete pogledati u narednom periodu.

,,Tomas se budi u mračnom liftu. Pamćenje mu je izbrisano. Sjeća se jedino svog imena. Kada se vrata lifta otvore, zaslijepi ga svjetlo i okruži grupa mladića – koji se, kao ni on, ne sjećaju ko su, ni zašto su dospjeli tu’’. U najkraćem, ovo je scenario za film “Lavirint: Nemoguće bjekstvo”, koji će premijeru na HBO-u imati 23. avgusta u 20.05 časova. Zasnovan je na bestseleru Džejmsa Dašnera, režirao ga je Ves Bol, a glume Dilan O Brajen, Tomas Brodi i Kaja Skodelario.

Televizijski kanal CINEMAX prikazuje fantastično filmsko akciono ostvarenje koje vrijedi pogledati. U subotu 22. avgusta, na programu je premijera novih epizoda četvrte i posljednje sezone serije iz originalne CINEMAX produkcije “Uzvratni udarac“, koje će se emitovati u 22.00 časa. Posljednja sezona uzbudljive drame zatiče članove tajne antiterorističke jedinice Stounbridža i Skota na najzahtjevnijem zadatku u karijeri: suočavaju se s globalnom prijetnjom koju čini mreža nemilosrdnih međunarodnih terorista.

U ponedjeljak 24. avgusta, u 20 časova, na CINEMAX-u nas očekuje fimski mega-hit“Gvozdeni prefekt” sa Đulijanom Gemom i Klaudijom Kardinale u glavnim ulogama. Godine 1925, Musolini šalje Čezarea Morija na Siciliju, kao policijskog prefekta, sa zadatkom da sruši mafiju. Naredne četiri godine poznate su u istoriji kao vrijeme “Gvozdenog prefekta” koji je uhapsio i osudio preko 2000 mafijaša.

Na Tv Kanalu Fox life, od 26. avgusta, srijedom u 21.50 časova premijerno nas očekuju epizode serije “Kraljevska porodica” (1. sezona). S radnjom smještenom u savremenoj Engleskoj, serija Kraljevska porodica prati živote članova izmišljene britanske kraljevske porodice koji žive u svijetu obilja i kraljevske tradicije prema kojoj im se ispunjavaju sve želje, ali po cijenu obavljanja dužnosti i ispunjavanja svoje sudbine pod budnim okom javnosti. Princ Liam (Vilijam Mozli) dospio je u žižu interesovanja nakon što je zbog smrti starijeg brata postao nasljednik prijestola. Kad kralj Sajmon (Vinsent Rigan) objavi da razmišlja o ukidanju monarhije, manipulativna kraljica Helena (Elizabet Herli) spremna je da učini sve što je potrebno da bi ostala na vlasti.

Za više informacija o aktuelnoj Open ponudi i drugim Open IPTV sadržajima posjetite stranicu open.mtel.ba

(PR)