Magazin 04.10.2015.

Muškarci otkrivaju kakve žene žele samo za jednu noć

ČITANJE: 2 minute
Jedna noc

Sigurno ste čuli da muškarci razdvajaju žene u tri kategorije – one sa kojima su samo drugari, one koje vide kao potencijalne djevojke i one koje su samo za seks.

Zato su pitali muškarce na osnovu kojih karateristika odlučuju da neka žena nije ni za šta drugo osim za “krevet”, i to samo za jednu noć. Ovo su njihovi odgovori.

Aleksandar (30)

Uglavnom smatraš da je samo za seks ona djevojka koja se tako ponaša, koja ističe samo seksualne odlike ličnosti kada se nalazi u društvu ili u komunikaciji sa muškarcima. To znači da se u razgovoru ne dotiče intelektualno-emotivnih tema. Kako mogu da shvatim ozbiljno bilo koga ko manipuliše tobom da bi došao do svog cilja, stalno te dodiruje, koristi mazan govor, pući se, svaki razgovor i rečenicu pretvori u dvosmislen.

Željko (35)

O tome mnogo govori način oblačenja i maniri. Ako djevojka pokazuje previše, ako joj se vide skoro cijele grudi ili joj viri zadnjica, ako joj je stomak golišav (a nismo na plaži), to može da ukazuje samo na jedno i sa tim djevojkama ne bih volio da me viđaju prijatelji ili porodica.

Zoran (40)

Postoje žene koje su veoma inteligentne, a koje žele samo seks, i tu nema ničega lošeg, samo je problem što je ovo mali grad, čak i mala zemlja i brzo se pročuje za njih, pa tako kada u jednom trenutku požele ozbiljnu vezu, niko ne želi da bude sa njima ma kako lijepe i pametne i uspješne bile.

Bojan (33)

Muškarače. Može djevojka da bude i lijepa i seksi i zanimljiva. Ako se ponaša kao muškarac, psuje i bahata je, od nje ne želiš ništa drugo osim jednog. One su obično i samožive, ali to je maska koju stvore zbog toga što ne umiju da se ponašaju. U stvari su pune kompleksa i što više tonu u samoobmanu, gore im je.

Marjan (20)

Sad kad smo svi na Fejsu, lako je i po fotografijama vidjeti koje djevojke su okej, a koje nisu ni za šta drugo osim za zezanje. Kad vidim tzv. dak fejs, polugole selfije i fotke iz kreveta, šta mogu drugo da pomislim o djevojci. Neću sigurno da je upoznajem sa roditeljima.

(Kurir)