Magazin 20.12.2022.

MUŽ POKOJNE MARINE TUCAKOVIĆ: Iz Izraela su mi javili da je Milan pronađen mrtav na ulici

ČITANJE: 2 minute

Tekstopisac i sin Marine Tucaković, Milan Radulović Laća, pronađen je mrtav u Izraelu, kako je rekao njegov otac Aleksandar Radulović Futa.

Laća je 12. decembra prijavljen kao nestao. Dobio sam informaciju da je pronađen na ulici u Tel Avivu. Nije nam poznato u kakvom je stanju zatečen. Posebno se zahvaljujemo konzulu Dušanu Vujoviću – kaže Futa.

Kako je potvrđeno za Blic, Milan Laća Radulović je pronađen mrtav u Tel Avivu, nadležne službe rade dalje na slučaju i čeka se dalje procedure za transport tijela.

Inače, Milan Laća Radulović krenuo je stopama svoje majke Marine, pa je i sam pisao tekstove za mnoge domaće pjevače.

Borba sa zavisnošću

Laća se, kako je sam pričao, dugo borio sa zavisnošću od nedozvoljenih supstanci.

Bez obzira na veliku ljubav koju je u porodici imao, Laća je ipak upao u začarani krug narkomanije, što označava svojim najtežim životnim razdobljem.

– Cijeli period je bio dosta dug. Krenuo sam sa 15 godina, sa 17 sam postao narkoman, onda sam četiri godine imao pauzu, ali kad sam završio na klinici za odvikavanje tu je bio kraj. Počelo je kao radoznalost, a nastavio sam i kad sam shvatio da loše utiče na mene. To je bolest. Kad osjetiš prvu heroinsku krizu to je nešto… To je najopasnija droga. Nama se heroin na Vračaru nudio više nego trava, svuda ga je bilo. Sada ga toliko nema – pričao je Radulović.

Marini i Futi je saznanje da im se sin odao narkoticima palo jako teško, s obzirom da u i drugog sina izgubili zbog toga.

– Brat je bio u toj priči, pa i ja. Ja sam imao faze da budem čist, pa ne, ali želja te uvijek vuče, a ja nisam bio oprezan – pričao je tada, pa istakao da je poslije liječenja odabrao zdrav razum i opisuje proces svog liječenja:

– Danas sam oprezan, biram pamet. Pokušali smo kući dva puta, imao sam i dobrog psihijatra, koji mi je predložio bolničko liječenje. Meni je na klinici bilo lijepo. Nisam bio uplašen, bio sam očajan, ali mi je bilo divno. Imao sam meditaciju, knjige, radio sam pjesmu, a oko tebe su ljudi sa kojima dijeliš problem. Ljubav i razumijevanje uvijek su najbitniji. Ljubav bez razumijevanja može da bude kontraproduktivna, neko ko te voli povrijedi te riječima, a onda je mnogo teže – pričao je Radulović, piše Blic.

(SB)