Magazin 12.09.2015.

Na ove trikove pada svaki muškarac

ČITANJE: 2 minute
tajne zavodjenja

Umjeće zavođenja zaista nije velika misterija. To je vještina koja lako može da se nauči. Čeka vas večera s vašim potencijalnim partnerom i želite da mu pošaljete jasnu poruku? Donosimo vam nekoliko jednostavnih trikova i poteza na koje pada svaki muškarac:

Uspostavite kontakt očima

Ne izbjegavajte da ga gledate u oči dok razgovarate s njim. Izbjegavanje kontakta moglo bi da mu pošalje pogrešnu poruku da niste zainteresovani za njega.

Dodirnite ga

Ne pretjerujte – lagani dodir po ramenu kada se smijete njegovoj šali ili dodir po dlanu kada želite da skrenete njegovu pažnju na nešto biće dovoljni.

Šapnite mu nešto

Šapat podstiče osećaj intimnosti jer morate da se jako približite jedno drugome kako biste se razumjeli.

Nasmijte se “zločesto”

Slobodno pokažite svoju sarkastičnu stranu. Muškarci vole žene s dobrim smislom za humor. Naravno, sve dok šala nije na njegov račun, s tim malo pričekajte.

Hranite ga

Naravno, ne morate da mu poslužite cijeli obrok, ali kada ste na večeri slobodno vilicom ili prstima, u zavisnosti od toga šta jedete, uzmite mali zalogaj i prinesite ga njegovim ustima. Njegova reakcija otkriće vam najvažniju stvar – ako prihvati zalogaj sa smeškom i bez oklijevanja, onda se među vama nešto “kuva”.

Flertujte

Flert je glavno oružje svako zavodnice. Nekima je to lak zadatak, ali drugima ne tako jednostavna metoda zavođenja. Za uspešno flertovanje važno je da budete opušteni. Ne razbijajte glavu time što on trenutno misli ili osjeća.

Nasmijte ga

Jednostavno pokušajte da uživate u trenutku. Tako ćete biti neopterećeni, u pravom trenutku “ispaliti” pravu šalu, reagovati na njegove šale i zainteresovati ga svojom opuštenošću.

Usporite

Stalno živimo u petoj brzini, upravo su zato intimni trenuci stvoreni za malo mira. Ne budite hiperaktivni u razgovoru ili ga požurivati, priuštite mu osjećaj smirenosti koji će još više da ga približi vama.

(B92)