Magazin 09.11.2020.

Nastavljaju se planirane aktivnosti u Narodnom pozorištu Republike Srpske

ČITANJE: 1 minuta

Narodno pozorište Republike Srpske saopštilo je da, nakon kraće pauze uzrokovane lošom epidemiološkom situacijom, nastavlja sa planiranim aktivnostima.

Iz Narodnog pozorišta Republike Srpske navode da su repertoar za novembar bili prinuđeni da izmijene, a zainteresovani ga mogu pogledati na zvaničnoj internet stranici Pozorišta.

“Ulaznice koje su kupljene za predstavu `Derviš i smrt` za subotu, 31. oktobar, mogu se iskoristiti za istu predstavu isključivo za termin u subotu, 14. novembra”, navodi sa u saopštenju.

Iz pozorišta navode da se ulaznice koje su kupljene za predstavu “Derviš i smrt” za 2. i 3. novembar mogu iskoristiti za istu predstavu za izvođenja koja su na rasporedu u ponedjeljak i utorak, 16. i 17. novembra.

“U slučaju da nekome ne odgovaraju novi termini predstave `Derviš i smrt`, ulaznice se mogu vratiti na blagajni Pozorišta do petka, 13. novembra”, poručjuju iz Narodnog pozorišta Republike Srpske.

U saopštenju se navodi da blagajna Narodnog pozorišta Republike Srpske počinje sa radom u srijedu, 11. novembra, od 14.00 do 20.00 časova, a radno vrijeme subotom ostaje nepromijenjeno, od 17.00 do 20.00 časova.

“Informacije i rezervacije su moguće na besplatan broj blagajne: 080 05 07 08 i putem aplikacije `BL teatar`”, navodi se u saopštenju.

(Srna)