Magazin 17.03.2021.

NE OTKRIVAJU IDENTITET: Grupa mladih Banjalučana spotom zaintrigirala region (VIDEO)

ČITANJE: 1 minuta

Grupa mladih Banjalučana prije nepuna dva dana objavila je spot koji je zapalio najveći grad u Republici Srpskoj, ali i regiju.

Tvorci pomenutog spota ujedno vode i sve popularniju Instagram stranicu „Banjalučki BL“, prenosi Srpskainfo.

Popularnost ih nije pokolebala, pa i dalje, s osmijehom na licu, odbijaju da zvanično i u medijima otkriju svoja imena.

Za Srpskainfo ipak otkrivaju da je cilj spota bio svojevrsni znak zahvalnosti fanovima nakon što su prešli cifru od 10.000 pratilaca na svojoj stranici, ali da nisu ni sanjali da će preko noći spot koji su napravili postati pravi urbani hit.

Za nepuna dva dana otkako je objavljen, spot pod naslovom „Striktno banjalučki“ ima preko 29.000 pregleda, a pohvale i pozitivni komentari na račun mladih Banjalučana ne prestaju da stižu sa svih strana BiH, regiona i zemalja EU.

Sagovornik Srpskainfo objašnjava da je u sporu učestvovala ekipa iz različitih banjalučkih naselja.

– Željeli smo da ujedinimo sve ono što predstavlja Banjaluku. U spotu smo ubacili sve šale, slengove, kultna mjesta u našem gradu, naselja. Jednostavno, htjeli smo da napravimo nešto što pripada svima i u čemu se svi mogu pronaći – zaključio je naš sagovornik.

Objasnio je da niko od članova barem za sada, ne želi da otkriva svoj identitet, dodavši kako je tako cijela priča zanimljivija.

U prilog ovome i glavni glumci u spotu sve vrijeme nose maske.

– Pjesmu i spot napravili smo u čast naših 10.000 pratilaca, ali mi ne želimo da se eksponiramo u javnosti, neka ostane tajna ko smo zapravo, ovako je ipak zanimljivije. Mogu samo poručiti da će sljedeći spot i pjesma biti kada pređemo cifru od 20.000 pratilaca – kroz smijeh kaže ovaj Banjalučanin.

(SB)