Magazin 28.02.2016.

Nekoliko prijedloga da napravite fantastične poklon vrećice za vino

ČITANJE: 1 minuta
vrecice za vino
Nema potrebe da kupujete vrećice za vino. Možete ih napraviti sami u par poteza. Donosimo nekoliko ideja.

Od jutene vreće

vrecica za vino 1

Treba vam komad materijala od jutene vreće. Izrežite ga tako da napravite vrećicu u koju može stati flaša vina i ušijte iglom i koncem ili mašinom za šivenje. Bijeli uzorak napravite iscrtavajući bijelom bojom. Možete prvo nacrtati ukrase po želji drvenom olovkom, pa preko toga preći bojom i četkicom ili ostaviti bez ukrasa. Stavite flašu u vrećicu i zavežite konopcem na koji ste prikačili mini zovničiće ili novogodišnje ukrase.

Rukav od košulje

 

vrecica za vino 2

Od ovog nema jednostavnije – vrećicu pravite od rukava košulje. Naravno, preporučuje se da upotrebite očuvanu košulju. Samo odsijecite rukav i ušijte ga na dnu. Ukrasite ukrasnim manžetnama.

Vrećica od filca

vrecica za vino 3

 

vrecica za vino 4

Od komada filca izrežite veću traku. Stavite vinsku flašu, pa je preklopite da premjerite koliko će prostora zauzimati dno. Napravite kružni otvor na vrhu vrećice, ušijte stranice (ali ne do kraja, da bi boca mogla da stoji uspravno, a da se stranice ne rašiju). Ukrasite cvjetićima po želji.

Vrećica od džinsa

 

vrecica za vino 5

 

Odrežite nogavicu farmerica. Ušijte je i obradite da izgleda kao vrećica. Skinite sa hlača džep i prišijte ga na vrećicu. Stavite vino i sve zavežite ukrasnom trakicom. Baš jednostavno.

(Lifepressmagazin.com)