Magazin 31.10.2016.

Nektar FreshWave Festival nominovan za nagradu Ambasador za najbolji regionalni festival!

ČITANJE: 2 minute

Nektar FreshWave Festival je najveći festival elektronske muzike u BiH i jedan od TOP5 u regionu! FreshWave Festival nominovan je za nagradu Ambasador, koja će se sredinom narednog mjeseca po prvi put u Zagrebu dodijeliti za najuticajnije organizacije i pojedince, koji djeluju u regionu, a u vezi su sa elektronskom muzikom.

Nagradu Ambasador u kategoriji najbolji elektronski festival, dodijeliće portal Klubskascena, jedan od najuticajnijih portala koji prate elektronsku muziku. FreshWave festival je nominovan uz festivale kao što su EXIT Festival, Sea Dance Festival i Lovefest, što je potvrda kvaliteta i nastojanja da ‘Najbolji elektronski festival u BiH’, što je ovom nominacijom i definitivno potvrđeno, bude i jedan od najboljih u regionu!

– Napori da organizujemo festival svjetskog renomea napokon su prepoznati od strane organizacija i pojedinaca koji imaju veliki uticaj u elektronskoj muzici u regionu. Sama činjenica da smo jedini festival iz BiH koji je dobio ovu nominaciju govori da smo na dobrom putu da FreshWave učinimo jednim od najprepoznatljivijih događaja i u regionu. Velika nam je čast što smo svrstani rame uz rame sa festivalima: Exit Festival, Lovefest, Sea Dance Festival, ECO Festival i to prepoznavanje je veliki podstrek da nastojimo, a na apsolutno zadovoljstvo posjetilaca, diz godine u godinu FreshWave učiniti što kvalitetnijim festivalom – rekao je  šef PR tima festivala Danijel Dakić.

Glasanje za najbolji regionalni festival moguće je do srijede, 9. novembra 2016. godine, a svoj glas možete dati putem linka.

Promotivna kampanja predstojećeg šestog izdanja festivala počela je objavljivanjem Nektar FreshWave Festival 2016. AFTERMOVIE, kojeg možete pogledati na nalozima festivala na društvenim mrežama. Aftermovie je ralizovan u produkciji produkcijske kuće MANIA, partnera festivala i donosi najbolje trenutke prošlogodišnjeg, jubilarnog, izdanja festivala.

Nektar FreshWave Festival 2017 ipak u četvrtak, petak i subotu!

Prvobitno je najavljeno da će se 6. FreshWave Festival održati 11.12. i 13. avgusta 2017. godine. Ipak na vaš zahtjev i uz prihvatanje mnogobrojnih sugestija fanova festivala, odlučili smo da se 6. izdanje festivala održi 10. 11. i 12. avgusta 2017. godine, odnosno u četvrtak, petak i subotu, na prostornim kapacitetima banjalučke tvrđave Kastel!

Osim atraktivnog programa i izvođača iz samog vrha svjetske DJ scene, fantastičnog ambijenta tvrđave Kastel kojeg planiramo obogatiti do sada neviđenim vizuelno-audio efektima, važno je naglasiti da će ovogodišnja kampanja biti u svjetlu društveno-korisnog aspekta održavanja festivala svjetskog renomea na našem prostoru.

(Srpskacafe.com)