Magazin 14.12.2015.

„Nektar šampion 2015” Srđan Lukač iz Banjaluke

ČITANJE: 2 minute
NEKTAR
Najbrži pivopija u Republici Srpskoj, Srđan Lukač iz Banjaluke krunisan je titulom „Nektar šampiona 2015” godine, takmičenju u brzom ispijanju piva koje je Banjalučka pivara organizovala u periodu od 15.10.2015. do 10.12.2015.godine.

Na finalnom turniru u Mac Tire Pub-u koje je održano sinoć, pobjednik je ostvario fantastičan rezultat u borbi za prvo mjesto od 5,483 sekunde i zasluženo osvojio nagradu u iznosu od 3.000 KM (Hypo visa poklon kartica).

Drugo mjesto i 2.000 KM zauzeo je Robert Šmigac iz Srpca, dok je Vladimir Đapić iz Banjaluke osvojio treće mjesto i 1.000 KM.

Odličnu atmosferu je upotpunio nastup benda “Prljavi Inspektor Blaža i Kljunovi”.

– Čestitamo našim šampionima i zahvaljujemo im se na sjajnoj zabavi koju su zajedno s nama priredili na finalnoj večeri ‘Nektar šampiona’. Zahvaljujemo se i svim učesnicima koji su učinili da se šampionski duh i odlična zabava prenesu u više od 30 gradova, širom Republike Srpske i BiH, u protekla dva mjeseca takmičenja. Posebno smo srećni jer s ‘Nektar šampionima’ svake godine odemo korak dalje u ostvarenju naše misije da promovišemo prave šampione među nama – ljude takmičarskog duha, spremne na izazove, ispunjene pozitivnom energijom i posvećene vrhunskim rezultatima- rekla je Milka Stanivuković, PR menadžer Banjalučke pivare .

Šesti po redu “Nektar šampion” počeo je 15.oktobra i za dva mjeseca u disciplini brzog ispijanja “Nektara” iz boca od 0,33l oprobalo se preko 1500 učesnika u više od 100 lokala.

Ovogodišnje takmičenje je bilo podjeljeno u 4 regije u više od 30 gradova širom RS, BiH. Novina koja je uvedena ove godine jeste da takmičenje nije bilo ekipno, već je učesnik bio samo jedan i samo jedan takmičar je mogao da ponese titulu pravog “Nektar šampiona”.

U velikom finalu koje je održano u pub-u Mac Tire,  za titulu „Nektar šampiona“ u 2015. godini takmičila su se 32 finalista iz gradova i opština širom RS, BiH koje je to veče bodrilo više od 300 navijača.

(PR)