Magazin 13.03.2021.

Nina Badrić: Sve mi je izglednija ideja o kopanju krompira (FOTO)

ČITANJE: 1 minuta

Pjevačica Nina Badrić obilježila je godinu dana od kako ne radi.

Ona je, na svom Instagram profilu, objavila fotografiju na kojoj pozira sa buketom cvijeća, napisavši kako sama sebi želi “srećnu godišnjicu prisilnog odmora”. Naravno, na taj način se osvrnula na to što pjevači ne mogu da nastupaju zbog epidemioloških mera.

“Sve mi je izglednija ideja o kopanju krompira (ako ima još takvih predloga za posao samo dajte, nemojte se štedeti), a do tada mogu picnuti frizuru pa da barem na Instagramu izgleda da je sve super kul”, napisala je Badrićeva.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Podsjetimo, ona je prošle godine uzburkala regionalnu javnost kada je od hrvatske vlade zatražila pomoć za pjevače i ostale umjetnike, zbog toga što ne mogu da nastupaju usled epidemioloških mjera.

Jedna žena joj je u komentarima tada napisala da ima slobodno radno mesto, pa da, ukoliko joj je potreban novac, pjevačica može da dođe i okopava krompir. Kasnije je ovu temu nastavila i Tijana Dapčević, objavivši fotografiju iz bašte, i izjavila je kako se “umjetnici ne bave umjetnošću jer ih je sramota da okopavaju krompir”.

Oznake: Nina Badrić