Magazin 21.10.2015.

Nole sinu za prvi rođendan pravi igračku od balona

ČITANJE: 2 minute
novak-djokovic
Avioni, kamioni, Luj Vitoni… To bi možda neko očekivao od planetarno polularne zvijezde koja zarađuje dovoljno da može da priušti djetetu bijesne poklone. To bi moglo da se očekuje od ovdašnjih pomodarki, ali Novak Đoković je poznat po skromnosti i po tome da su mu prioriteti potrebe dijece bez roditelja, mogućnosti da se obrazuju ili normalno žive. Zato Novak novčano pomaže djeci kojoj je potrebna pomoć, a svom sinu pruža neizmjernu radost igre i vremena provedenog sa tatom. Neprocjenjivo.

“U pripremama za Stefanov rođendan tata mora da bude i mađioničar. Znam da nije najsavršenija kuća od balona, ali važno je da sam se potrudio, zar ne? Ovo je do sada bila neverovatna godina. Toliko pređenih meridijana, ali na kraju dana moje omiljeno mjesto je topli dom pored Jelene, našeg divnog dječaka i naših ljubimaca”, napisao je Novak uz video.

Preparing for Stefan's bday. I wanted to be full on daddy and bring out all the tricks 🙂 my dog balloon was not such a success but as I said, it is always important to give it a try 🙂 it's been an amazing year with lots of travel but this is the place I always come back to, and always want to be. Home with my wife and son and dogs #familytime #happymomentsU pripremama za Stefanov rođendan tata mora da bude i mađioničar 🙂 znam da nije najsavršenija kuca od balona, ali važno je da sam se potrudio, zar ne? 🙂 Ovo je do sada bila neverovatna godina. Toliko pređenih meridijana, ali na kraju dana moje omiljeno mesto je topli dom pored Jelene, našeg divnog dečaka i naših ljubimaca 🙂

Posted by Novak Djokovic on Tuesday, October 20, 2015

(Prva.rs)