Biznis 30.11.2022.

Nova banka Banjaluka predstavila kampanju za promociju gotovinskih kredita

ČITANJE: 1 minuta

Nova banka a.d. Banjaluka predstavila je kampanju za promociju gotovinskih kredita. Kampanjom su obuhvaćeni krediti koji se stanovništvu plasiraju s fiksnom kamatnom stopom, što klijentima garantuje stabilnost tokom cijelog perioda otplate. Kreditni zahtjevi za gotovinske kredite zaprimaju se bez troškova obrade.

Maksimalan iznos gotovinskog kredita je 50.000,00 KM, s rokom otplate do 10 godina. Sredstva se mogu koristiti za različite namjene, a jedna od mogućnosti je i refinansiranje postojećih kreditnih obaveza, što klijentima omogućava da umanje postojeću finansijsku izloženost i jednostavnije upravljalju vlastitim budžetom. Stoga slogan kampanje, koja će trajati do 31. decembra 2022. godine, glasi: “Izaberite baš ono što Vi želite”. Kampanja je kreirana u saradnji sa glumicom Slobodom Mićalović, poznatom po brojnim filmskim i pozorišnim ostvarenjima.

Nova banka kontinuirano radi na unapređenju postojećih usluga, prilagođavajući ih potrebama klijenata, ali i na implementaciji novih usluga u skladu sa standardima savremenog bankarstva. Više informacija o ponudi gotovinskih kredita dostupno je na stranici www.novabanka.com, te putem besplatnog info telefona 080050011.

Oznake: Nova banka