Nova banka otvorila poslovnicu u krugu Incela

БАЊАЛУКА, 25. СЕПТЕМБРА /СРНА/ - У Бањалуци, у кругу фабрике "Инцел", данас је отворена 14. пословница Нове банке - "Агенција Инцел".

U Banjaluci, u krugu fabrike “Incel”, danas je otvorena 14. poslovnica Nove banke – “Agencija Incel”.

Iz Nove banke saopšteno je da je ova banka prepoznala krug banjalučke fabrike “Incel” kao prometnu lokaciju, na kojoj se odvija značajna poslovna i finansijska aktivnost, te svoje usluge učinila još dostupnijim.

– U krugu banjalučke fabrike `Incel` nalaze se brojna preduzeća u kojima je zaposleno više od 1.000 radnika, a u neposrednoj blizini grade se i novi stambeni objekti – navodi se u saopštenju.

Građani i pravna lica u “Agenciji Incel” mogu da koriste usluge unutrašnjeg i inostranog platnog prometa, da postanu korisnici kredita, štednje i depozita, platnih kartica, kao i ostalih usluga koje pruža Nova banka.

Banjalučka filijala sada obuhvata 17 organizacionih jedinica – 14 u Banjaluci, te poslovnice u Laktašima, Prnjavoru i Gradišci.

Nova poslovnica se nalazi na adresi Veljka Mlađenovića bez broja, a radno vrijeme Agencije je od 8.00 do 16.00 časova radnim danima.

– Nova banka planira da zadrži lidersku poziciju šireći svoju mrežu poslovnica i adekvatno odgovarajući na zahtjeve tržišta kreiranjem usluga u skladu sa potrebama klijenata – navodi se u saopštenju.

(Agencije)

CVIJANOVIĆ: Iza pokušaja odgađanja lokalnih izbora stoji velika igra i manipulacija

Potpredsjednik SNSD Željka Cvijanović istakla je da iza prolongiranja lokalnih izbora stoji velika igra i da se sve to dešava sinhronizovano, te da postoji opravdan strah da BiH može doći u situaciju da ima “Mostar na cijeloj teritoriji u političkom, odnosno izbornom smislu”. – Možemo doći u situaciju nemogućnosti održavanja izbora. Međutim, ovdje je druga

NOVE CIJENE NA PUMPAMA: Gorivo u BiH skuplje i do 20 feninga

Cijene goriva na pumpama širom BiH posljednjih dvadesetak dana porasle su za 0,15 do 0,20 KM po litru, kazao je za “Nezavisne” Almir Bečarević, stručnjak za energente. “Budući da je porasla cijena nafte na svjetskom tržištu, opravdanja za više cijene ima, ali ne baš u ovakom obimu”, ističe Bečarević. Smatra da se u narednom periodu

Renoviranje prostorija u Zajednici srpskih klubova u Beču

U Austriji postoji veliki broj klubova sa prostora bivše Jugoslavije koji se bave kulturnim i sportskim aktivnostima. Ovi klubovi imaju značajan doprinos očuvanja jezika i identiteta tih ljudi ali su oni i jedan vid povezivanja, kako sa državama svoga porekla, tako i sa institucijama Republike Austrije. Prvi klubovi osnovani su početkom sedamdesetih godina prošlog veka.

POPUŠTANJE MJERA: Kalifornija otvara frizerske salone i brijačnice, sa radom počela i njujorška berza

Kalifornija, najmnogoljudnija američka savezna država, u utorak je poduzela novi korak u smjeru popuštanja pandemijskih mjera i, nakon više od dva mjeseca, dopustila otvaranje brijačnica i frizerskih salona u većini saveznih okruga. Guverner Kalifornije Gavin Newsom u ponedjeljak je ukinuo zabranu održavanja misa i trgovanja u zatvorenim prostorima, ali uz nastavljeno strogo pridržavanje ograničenja u

Servisne informacije za 27. maj

Servisne informacije za srijedu, 27. maj 2020. godine: Policijska uprava Prema podacima s kojim raspolaže ovo Područno odjeljenje, za posljednja 24 časa u Gradu Banjaluka dogodila su se dva krivična dijela. Narušavanja javnog reda i mira nije bilo. Dogodilo se osam saobraćajnih nezgoda u kojima su dva lica lakše povrijeđena. Hitna pomoć U Stanici hitne

Radović pozvao građane Srbije i BiH da ljetuju u Crnoj Gori i Budvi

Predsjednik Skupštine opštine Budva Krsto Radović pozvao je građane Srbije i BiH da letuju u Crnoj Gori i Budvi i poručio im da su dobrodošli i rado viđeni gosti, te da se ne obaziru na, kako je ocijenio, nepromišljene izjave crnogorskog premijera Duška Markovića. “Građani Srbije i BiH koji godinama ljetuju u Crnoj Gori znaju