Biznis 25.09.2015.

Nova banka otvorila poslovnicu u krugu Incela

ČITANJE: 1 minuta

БАЊАЛУКА, 25. СЕПТЕМБРА /СРНА/ - У Бањалуци, у кругу фабрике "Инцел", данас је отворена 14. пословница Нове банке - "Агенција Инцел".

U Banjaluci, u krugu fabrike “Incel”, danas je otvorena 14. poslovnica Nove banke – “Agencija Incel”.

Iz Nove banke saopšteno je da je ova banka prepoznala krug banjalučke fabrike “Incel” kao prometnu lokaciju, na kojoj se odvija značajna poslovna i finansijska aktivnost, te svoje usluge učinila još dostupnijim.

– U krugu banjalučke fabrike `Incel` nalaze se brojna preduzeća u kojima je zaposleno više od 1.000 radnika, a u neposrednoj blizini grade se i novi stambeni objekti – navodi se u saopštenju.

Građani i pravna lica u “Agenciji Incel” mogu da koriste usluge unutrašnjeg i inostranog platnog prometa, da postanu korisnici kredita, štednje i depozita, platnih kartica, kao i ostalih usluga koje pruža Nova banka.

Banjalučka filijala sada obuhvata 17 organizacionih jedinica – 14 u Banjaluci, te poslovnice u Laktašima, Prnjavoru i Gradišci.

Nova poslovnica se nalazi na adresi Veljka Mlađenovića bez broja, a radno vrijeme Agencije je od 8.00 do 16.00 časova radnim danima.

– Nova banka planira da zadrži lidersku poziciju šireći svoju mrežu poslovnica i adekvatno odgovarajući na zahtjeve tržišta kreiranjem usluga u skladu sa potrebama klijenata – navodi se u saopštenju.

(Agencije)