Nova Google igra pretvara vaš smartfon u svjetlosni mač

ratovi zvijezda
ratovi zvijezda
Kompanija Google ima novi poklon za ljubitelje “Ratova zvijezda“…

Tehnološka kompanija Google pridružila se globalnoj proslavi premijere najnovijeg nastavka čuvene franšize “Ratovi zvijezda“. Kako bi obradovala ljubitelje serijala, spremila je najnoviji poklon na temu “Buđenja sile“.

Nakon mnoštva zanimljivih detalja ugrađenih u Google servise, kompanija sada nudi jednistveno iskustvo putem nove igre za računare i smartfone.

“Lightsaber Escape” praktično pretvara vaš smartfon u svjetlosni mač, tako da možete uživati u borbi protiv stormtrupera na monitoru vašeg kompjutera.

Sve što treba da uradite je da putem Chrome pretraživača na kompjuteru odete na veb stranicu lightsaber.withgoogle.com , a onda putem pretraživača na smartfonu odete na odvojenu veb adresu (URL).

Vaš telefon tada će se pretvoriti u virtuelni svjetlosni mač, koji je povezan sa vašim moniorom.

Nakon što kalibrišete mač, zabava počinje!

https://www.youtube.com/watch?v=LPd0w3pVQVI

(B92)

PREPRODAVAO DROGU Optuženom ni traga ni glasa

Ognjen Ćutković, koji je bio osuđen na šest i po godina zatvora zbog šverca drogom, već drugi put se nije pojavio na ponovljenom suđenju u Okružnom sudu u Banjaluci. Postoji bojazan da je pobjegao iz BiH, zbog čega bi za njim mogla biti raspisana i potjernica. Sudija Snježana Kudrić istakla je da će Ćutkoviću biti

Servisne informacije za 16. septembar

Servisne informacije za ponedjeljak, 16. septembar 2019. godine: Policijska uprava Prema podacima s kojima raspolaže ovo Područno odjeljenje na teritoriji grada u protekla 24 sata zabilježeno je šest krivičnih djela. Javni red i mir narušen je četiri puta, dok je prekršaja bilo 16. Desilo se šest saobraćajnih nezgoda u kojima je jedno lice lakše povrijeđeno.

Prevrnuo se automobil u banjalučkom naselju Zalužani

U banjalučkom naselju Zalužani došlo je do saobraćajne nezgode kada se prevrnuo automobil zbog čega je saobraćaj malo usporen na ovom dijelu puta, saznaju “Nezavisne” Kako saznajemo, na sreću, u ovom udesu nema povrijeđenih osoba. U Policijskoj upravi Banjaluka potvrdili su nam da je došlo do nezgode, ali nisu mogli da daju više detalja. “Dobili

Smjena generacija na banjalučkoj stranačkoj sceni

Ne tako davno, uoči lokalnih izbora 2016, Igor Radojičić bio je gotovo jedini relevantni političar na gradskom nivou, među kandidatima za vodeće funkcije, kojeg je većina glasača u Banjaluci percipirala kao, još uvijek, relativno mladog. Danas, godinu dana prije narednog odmjeravanja snaga, situacija je prilično izmjenjena, pa aktuelni gradonačelnik, u poređenju sa ostalim kolegama koji