Biznis 20.10.2022.

Nova prodavnica sve posjećenija: I crveno-plavi pazarili u “Bemi”

ČITANJE: 1 minuta

Rukometaši “Borac m:tel”-a su, u pauzi između treninga i utakmice sa ekipom “Konjuha”, posjetili novootvorenu prodavnicu Tvornice obuće “Bema” u centru Banjaluke i kupili cipele.

Marinko Umičević, tehnički direktor Tvornice obuće “Bema” i predsjednik Rukometnog saveza Republike Srpske, te potpredsjednik “Borac m:tel”-a, rekao je da su prijatno iznenađeni ovim gestom kojim su rukometaši željeli da podrže rad “Beme”, ali i da promovišu domaću proizvodnju.

“Posebno nam je zadovoljstvo što naši prvotimci rado nose i hvale našu obuću”, rekao je Umičević i dodao da je Tvornica obuće “Bema” jedan od najvećih sponzora RK “Borac m:tel”.

Podsjećamo da se novootvorena prodavnica “Beme” u Banjaluci, nalazi se u Ulici Marije Bursać broj 5, u samom centru Banjaluke, odnosno uz Park Petar Kočić i preko puta Hotela Palas, praktično na dohvat ruke svakom ljubitelju kvalitetne obuće, torbi i novčanika od prirodnih materijala. Radno vrijeme prodavnice je radnim danima od 9-20 časova, a subotom 9-16 časova.

Iz “Beme” su uputili poziv sugrađanima da posjete novu “Beminu” prodavnicu u kojoj, sami smo se uvjerili, možete pronaći modernu i kvalitetnu obuću, kaiševe i novčanike po povoljnim cijenama, a uz to ćete istovremeno podržati i domaću poroizvodnju.

(N.Sp.)

Oznake: Bema