Magazin 04.04.2016.

Nova saznanja: Jelena se do posljednjeg trenutka borila za život

ČITANJE: 1 minuta
pjevacica jelena
Beživotno tijelo pjevačice Jelene Marjanović (33) iz Borče, čiji je nestanak prijavljen u subotu po podne, pronađeno je juče oko 13 sati u kanalu ispod nasipa u naselju Crvenka.

Pjevačica “Granda” je ubijena tupim predmetom, pretpostavlja se da je u pitanju čekić. Pronađena je u kanalu, na dva kilometra od mjesta na kojem je posljednji put viđena.

Najvjerovatnije se borila s napadačem, zbog čega je sva krvava bežala od njega, međutim on ju je ipak sustigao, nanio joj smrtonosne povrede, bacio u kanal i pobjegao. Njen muž Zoran, nekoliko sati je ispitivan u policiji koja i dalje traga za ubicom.

– Jelenin suprug na rukama ima vidljive povrede, a on je i prijavio nestanak supruge četiri sata od momenta kada je ona otišla na trčanje. Jelena je nađena s odjećom koja je bila pocijepana. Najviše posjekotina je imala na glavi, ali i nekoliko uboda na tijelu. Koliko se borila za život pokazuje i činjenica da joj je s glave bilo počupano nekoliko pramenova kose – priča izvor blizak ovom slučaju, piše Alo.

(Alo)