Magazin 14.02.2016.

Nove fotke iz “Igre prestola” otkrivaju ko je preživio, a ko ne

ČITANJE: 1 minuta
igra prestola
Otkrijte koga ćete gledati u šestoj sezoni “Igre prestola”.

Ako ste se pitali ko je od likova preživio završetak pete sezone Igre prestola i pojaviće se u šestoj sezoni, otkrio vam je HBO nakon što su pustili 20 fotografija iz nove sezone koja će se početi emitovati u drugoj polovini aprila.

Međutim, Jona Snowa nema ni na jednoj od tih fotografija tako da je njegova sudbina još uvijek nepoznata.

Najveći spojler zasigurno je slika na kojoj Sansa Stark vadi Greyjoya iz smrznutog jezera. Zadnja scena u kojoj smo ih vidjeli zajedno bila je kada smo ih vidjeli da zajedno skaču sa zida.

sansa

Međutim, sudbina nije bila naklonjena prema Myrcellu Baratheon. Fotografije otkrivaju njezino mrtvo tijelo kako leži na podu dok je njezin ujak (ili otac) Jamie Lannister promatra.

Još jedno veliko iznenađenje koje nam donosi 6. sezona je činjenica da je Bran Stark prohodao. Naime, slika pokazuje Brana kako normalno stoji, ali naravno, nije isključena mogućnost da je u pitanju samo još jedna od njegovih vizija.

bran

Na fotografijama se vidi i Cersei, koja izgleda kao da se dobro oporavila nakon što je u petoj sezoni završila gola i prekrivena pljuvačkom i trulim voćem i povrćem.

Arya Stark je prikazana na slikama kao još uvek slijepa. Većina likova je preživjela petu sezonu, među kojima je i Tyrion Lannister. Za par likova koji se ne pojavljuju na slikama još uvijek se ne zna jesu li preživjeli petu sezonu, među njima je i Jon Snow.

arja

(Express.hr)