Biznis 17.09.2015.

Nude 17.000 evra godišnje za posao koji može da radi bilo ko!

ČITANJE: 1 minuta
recepcija
Ambasada Australije u Srbiji ponudila je na svom sajtu dva radna mjesta. Jedno od njih je posao recepcionera, a plata je nestvarna – 17.000 evra godišnje.

Kako piše portal Klikdoposla.com, radi se osam sati dnevno, od ponedeljka do petka.

Ova pozicija zahtjeva šest mjeseci probnog rada. Može da traje maksimalno 12 mjeseci, dok se dosadašnja zaposlena ne vrati sa porodiljskog odsustva, piše u oglasu.

Pomislili biste da traže genijalca? Kriterijumi se ne razlikuju od onih koje imaju domaće firme, za manje pare:

1. Morate da pokažete sposobnost da primjereno organizujete javljanje na telefon i ostale obaveze recepcionera u ambasadi.

2. Ponudite primjer vašeg dobrog rasuđivanja i komunikacijskih sposobnosti, uključujući pregovaranje i konsultaciju, da biste riješili izazovnu situaciju ili neki teži projekat.

3. Pokažete sposobnost da dostavite jasne, precizne rezultate, savjete i izvještaje i to na vrijeme. Morate da budete sposobni da odredite prioritete, pokažete incijativu, uhvatite se u koštac sa kratkim rokovima i postignete rezultate.

4. Morate da imate dobro IT poznavanje Worda, Excela i drugog softvera potrebnog za rad. Naravno, polagali biste i pisani tekst engleskog.

Drugi posao koji se nudi je posao službenika zaduženog za finansije s platom od 27.000 evra godišnje! To je posao od takođe osam sati dnevno, pet dana u nedelji. Ovaj posao, poslije probnog perioda od šest mjeseci, ima mogućnost daljeg produženja neodređeno vrijeme.

(Blic)