Vijesti 07.09.2015.

Odabrane najljepše želje “Mjeseca prijateljstva”

ČITANJE: 2 minute

mjesec prijateljstva

Kompanija m:tel je tokom cijelog avgusta slavila drugarstvo u gradovima širom BiH pod sloganom “Mjesec prijateljstva”, a sada su odabrane i želje koje su pristizale putem istoimene aplikacije na blog.mtel.ba i koje će m:tel sa velikim zadovoljstvom ispuniti onima čije su želje bile najhumanije, najoriginalnije i najemotivnije.

U kompaniji m:tel su ovoga puta odlučili da obraduju putovanjem jednu samohranu majku i njene kćerkice od 6 i 7 godina, jednog supruga i suprugu počaste posjetom Muzeju vazduhoplovstva “Nikola Tesla” u Beogradu, jednu kreativnu djevojku prilikom da bude akter u m:tel reklami, a četvoro bolesne djece će dobiti telefone i igračke, koje su za njih poželjeli roditelji ili bližnji.

Svi znamo da majke najbolje razumiju jedna drugu, a posebno kada je riječ o samohranim roditeljima. Zato među odabranima se našla želja koju je jedna prijateljica poželjela drugoj, a to je da njene ćerkice odu na ljetovanje. Tako će zahvaljujući Dijaninoj želji, Maja i njene djevojčice, Monika i Sara dobiti najljepši prijateljski poklon.

– Mlađa curica je rođena ranije i od prvih dana se bori sa zdravljem, a ove godine je bila više puta u bolnici i dijagnoze variraju od bronhitisa do astme. Prijateljica pokušava skupiti novac da ih odvede barem nekoliko dana na more, da ojačaju, pogotovo mlađa, da bi ojačanog imuniteta djeca pošla u školu. Molim vas mojoj prijateljici i njenim curicama ispunite želju da odu na more- napisala je Dijana.

Tu je i želja jedne supruge, Svjetlane, koja je otkrila da je velika želja njenog muža, kao najboljeg prijatelja, da posjeti Muzej vazduhoplovstva “Nikola Tesla” u Beogradu, gdje se nalaze letačke knjižice njegovog oca, a koje on želi vidjeti.

-Njegov tata je bio padobranac, pilot i jedriličar. Letačke knjižice su poklonjene Muzeju, ali nikada nismo mogli otići i vidjeti ih. Želim mu pružiti šetnju u djetinjstvo, kada je letio sa tatom- stoji u opisu želje.

Veoma simpatičnu želju koju će m:tel takođe ispuniti, poslala je jedna djevojka, a to je da njena najbolja drugarica postane model u “nekoj ludoj i otkačenoj” reklami za m:tel. Majru očekuje avantura pred kamerama.

Na kraju, m:tel će takođe dodatno ispuniti i skromne želje usmjerene ka najmlađima, koji se u ovom trenutku oporavljaju od određenih zdravstvenih problema, a koje bi po mišljenju njihovih prijatelja sada najviše obradovali telefoni i paketi igračaka. Tatjana, Faris, Elma i Goran sjećaće se ovog septembra kao mjeseca u kojem su se ispunjavale najveće želje.

Pored toga, u narednom periodu će specijalno dizajniranim majicama prijateljstva “za dvoje”, biti nagrađeni po dva najsrećnija prijatelja iz gradova koje je m:tel obišao tokom avgusta.

(PR)