Odlična ponuda iz m:tel-a: 24 mjeseca interneta sa 10 odsto popusta

M TEL
M TEL
Želite li brzu i kvalitetnu internet vezu 24 časa dnevno, bez ograničenja protoka saobraćaja, sa istovremeno slobodnom telefonskom linijom, spoj interneta i IPTV-a ili fiksnog i mobilnog interneta, pravo je vrijeme da se odlučite za jedan od m:tel internet paketa.

Iz m:tel-a vas pozivaju da se pretplatite na neograničeno internet uživanje istovremeno na više uređaja (WiFi u paketu) ili da istražite Open duo sa dvije usluge u paketu: televizijom ili mobilnim internetom i ostvarite popust od 10 odsto na pretplatu 24 mjeseca.

Bilo da ste potpuno novi, ili korisnik koji ponovo ugovara jedan od internet paketa, pored navedenog popusta možete da nabavite i odlični tablet Alcatel Pixi koji uz paket Open Duo internet +IPTV može biti vaš po cijeni već od 19 KM (sa PDV-om).

Ukoliko vam je potreban samo internet, u zavisnosti od toga čim se bavite, te koliko i zašto ga koristite, u m:tel ponudi pronaći ćete sjajne Optima, Expert i Max pakete.

Trebate li internet u paketu sa televizijom ili mobilnim internetom, u tom slučaju za vas su Open duo i Open duo Net paketi sa različitim brzinama prenosa podataka.

Koji god internet da odaberete, uživaćete u stabilnosti, brzini i neograničenom protoku saobraćaja uz 10 odsto popusta čak 24 mjeseca.

Ponuda popusta na pretplatu vrijedi do 30.novembra 2015. godine, a ponuda uređaja do isteka zaliha.

Za više informacija pozovite korisnički servis 0800 50 005 ili posjetite m:tel web stranicu www.mtel.ba.

(PR)

Brendiranje proizvoda od velikog značaja za Republiku Srpsku

U Trebinju je održana Konferencija “Brendiranje domaćih proizvoda-naše je bolje”. Istaknut je značaj brendiranja domaćih proizvoda, ali i brendiranje turističkih usluga, naročito u Trebinju, kao turističkom mjestu broj jedan u Srpskoj.

PROGRAM REFORME UMJESTO ANP-a: Definisana saradnja sa NATO-om, a ne članstvo

Dok u javnosti RS i FBiH već traju žučne polemike o Programu reforme koji će biti upućen u Brisel nakon imenovanja mandatara Savjeta ministara BiH, iako gotovo niko od aktera tih rasprava nije imao uvid u sadržaj ovog dokumenta, banjaluka.net saznaje šta su ključne dimenzije Programa. Podsjećamo, naš portal je još prije mjesec dana prvi

VIŠKOVIĆ: Prvo pročitati šta piše u dokumentu, pa onda komentarisati

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković izjavio je da dokument Program reformi BiH, koji je usvojilo Predsjedništvo BiH, ne prejudicira članstvo BiH u NATO, niti narušava vojnu neutralnost. “U dokumentu precizno piše da ne prejudicira članstvo u NATO. Bilo bi dobro da taj dokument, koji se zove Programske reforme BiH, Mirko Šarović, Branislav Borenović i