Magazin 02.12.2015.

Ona ima 13 godina, leži na milionima i jedna je od najvećih “žrtava” dječijih rijalitija

ČITANJE: 2 minute
medi zigler
Među gomilom bizarnih rijalitija u kojima se djeca tretiraju kao robovi koji ispunjavaju propale ambicije svojih roditelja, jedna djevojčica je izdominirala.

Ona kroz dribling uspjeha po svaku cijenu prolazi od druge godine, a danas je jedna od najvećih tinejdž zvezda u Americi.

Medi Zigler je počela da pleše u drugoj godini i već tada je postala član jedne plesne trupe. Uz naporne vježbe stepovanja, klasičnog baleta, savremenog, akro i džez plesa i “asistenciju” majke dospjela je u rijaliti “Dance Moms”. Školu je napustila u 11. i školuje se kod kuće, a zvijezda rijalitija je postala sa devet.

Od tada se pojavljivala u mnogobrojnim serijama, ali svojih pet minuta je definitivno dobila u spotu Sie za pesmu “Chandelier” koji je izazvao velike kontroverze. Taj spot je na Jutjubu imao preko milijardu pregleda, a dok su ga neki hvalili, bilo je mnogo onih koji su polemisali da ima pedofilske naznake zbog godina plesača. Medi je tada imala 11 godina.

medi zigler naslovna

Kasnije je igrala u još jednom Sijinom spotu gde je nastupila pored potpuno nagog glumca Šie Le Bufa.

Pored plesačke i glumačke karijere ova djevojčica se već ostvarila i u modelingu i potpisala je brojne ugovore sa modnim kućama koje promoviše, krasila je naslovne strane vodećih svjetskih magazina, a prošle godine je sa sestrom pokrenula i sopstvenu modnu liniju. Na Instagramu je prati preko četiri miliona ljudi.

“Pipl” je opisuje kao superjunaka, gracioznu vanzemaljku koja je poslata sa planete Talenat da bi navela obične smrtnike da djeluju trapavo, a “Tajm” magazin je proglasio za jednu od 30 najuticajnijih tinejdžerki u 2015. godini.

Čak i ako se niko ne trudi da ospori njen uspjeh, ostaje činjenica da Medi nije imala djetinjstvo u pravom smislu te riječi i da od rođenja zna samo za naporan rad i beskompromisnu ambiciju.

medi

– Ranije kada sam odlazila na sladoled niko me nije zaustavljao da bi se slikao sa mnom, a sada kada krenem u luna park sa sobom vodim tjelohranitelja – izjavila je mlada zvijezda koja je svojoj porodici kupila milionsku vilu.

Kako izgleda jedan dan male plesačice? Kod kuće ima časove i uči od 8:30 – 12:30, onda vježba ples i odlazi na snimanja koja traju do kasno u noć. I tako baš svaki dan. Kako sama kaže, duša joj je već stara.

– Moja duša je stara. Juče je jedna od producentkinja plakala, jer je prolazila kroz težak period u vezi. Ja sam je pitala: “Jesi ok'” i ona je rekla: “Ne mogu da vjerujem da plačem pred 12-godišnjim detetom” – rekla je Medi.

(24 sata.rs)