Magazin 01.11.2015.

Opra otkrila istinu o “tajnom sinu”

ČITANJE: 2 minute
Opra
Voditeljka i glumica Opra Vinfri, našla se u centru pažnje kada ju je jedan momak presreo nakon emisije, tvrdeći da je on njen izgubljeni sin.

Američki tabloidi su odmah plasirali priču kako je voditeljka odlučila da ga ostavi dok je još bio beba kako bi jurila glumačku karijeru, ali je voditeljka kategorički dematovala tu vijest.

-Kelvin je ime momka koji me je presreo nakon emisije. Znam ko je, ali on nije moj sin. Prvi put smo se sreli 1990. godine na setu filma “Ovde nema djece” kada mi je ispričao kako se njegova porodica nalazi u lošoj situaciji jer nemaju posla, a ni novca. Od tada im pomažem iz godine u godinu- priča Opra.

Ona dodaje kako je dala sve od sebe da mu obezbijedi lijepu budućnost, pa ga je čak upisala i u privatni fakultet u Misisipiju.

-Nažalost, on nije mogao da ispuni svoje obaveze tamo, pa je odustao. Dala sam mu drugu priliku i platila mu još jedan fakultet, ali su ga i odatle izbacili. To je bilo krajem 90-ih, kada smo posljednji put i pričali- rekla je ona.

Voditeljka se prilično iznervirala kada je saznala da je njihov susret ispred studija bio namješten, kako bi Kelvin priču prodao tabloidima i tako zaradio novac.

-Ne želim da razgovaram sa njim kada se tako ponio. On je čak tražio i da ga usvojim tokom snimanja filma i vjerovatno je i dalje ljut što to nisam uradila- ispričala je ona.

S druge strane, Kelvin tvrdi kako nije namjestio cijelu situaciju, već nije znao na koji drugi način da joj skrene pažnju, jer je pokušao da dođe do nje na sve načine.

-Depresivan sam i želim da se ubijem. Zaista sam samo želio da vidim Opru, nije mi bila namjera da je povredim. Nadam se da će mi oprostiti i objasniti mi zašto je ljuta na mene. Samo želim da joj se vratim – rekao je on.

(NN)