Vijesti 25.02.2016.

Optužila mladiće da su je silovali u parku: Sud utvrdio da je imala seks sa ocem

ČITANJE: 1 minuta
20160225165726_356152
Okružni tužilac u Bruklinu povukao je optužbe protiv pet tinejdžera optuženih da su silovali 18-godišnju djevojku, koja je prije toga imala seks sa ocem.

Čitava situacija se desila na igralištu parka u Brovnsvilu u januaru, a sudija tvrdi da su navodi o silovanju bili nedosljedni, kao i da djevojka nije htjela da sarađuje.

Izjave protiv mladića su bile protivrječne od početka, a kasnije se ispostavilo da je sumnja bila opravdana, jer  je otkriveno da je djevojka imala seks sa biološkim ocem u parku prije nego što su mladići uopšte stigli.

Žena je na suđenju odbijala da sarađuje po bilo kojoj optužnici koja se vodi protiv njenog oca zbog seksualnog ponašanja sa njom. Mada, trenutno, jedini kontak imaju preko Fejsbuka.

Sudija Ken Tompson rekao je da je ona kao podnosilac žalbe povukla svoje tvrdnje za prisilno seksualno ponašanje kao i izjavu da su momci imali pištolj.

Istragom je utvrđeno da ona nije imala povrede koje bi se povezale sa silovanjem, ali je DNK dvojice optuženih pronađen na stvarima koje su se, navodno, koristile za silovanje.

(Kurir)

(Kurir)