Biznis 22.10.2015.

Otvara se „mojMarket“ u Jevrejskoj ulici – 24 sata dnevno na usluzi kupcima

ČITANJE: 1 minuta
 mojmarket
Dvadeseta po redu “mojMarket” trgovina biće otvorena sutra u 10 časova u Jevrejskoj ulici na broju 58. Uz brojne pogodnosti i prigodan zabavni program “mojMarket” će dočekati svoje prve kupce kojima će biti na usluzi 24 sata dnevno.

U savremeno opremljenom marketu, na prostoru od oko 400 m2, zaposlenje će dobiti novih 20 radnika, koji se pridružuju porodici od preko 500 zaposlenih u mojMarket trgovinama.

Kupcima će se, u ovom modernom prostoru, opremljenom po najvišim standardima, svakodnevno ponuditi raznovrstan asortiman koji će zadovoljiti potrebe i najzahtjevnijih kupaca, zbog bogate i kvalitetne ponude i konkurentnih cijena.

Na dan otvaranja kupce očekuju brojne pogodnosti, odlična akcijska ponuda atraktivnih artikala i zanimljive promocije i degustacije. Kupci koji ostvare račune preko 20 KM zavrtiće kolo sreće i osvojiti vrijedne poklone. Najmlađe sugrađane će od 12 časova zabavljati Pipi duga čarapa i Balondžija, a svi kupci će moći uživati u kupovini uz zvuke tamburica. mojMarket će proslaviti otvaranje svoje 20. trgovine sa svojim komšijama i kupcima uz slavljeničku tortu u 16 časova.

Radno vrijeme trgovine „mojMarket“, u Jevrejskoj ulici 58, je od 00:00 do 24:00.

(PR)