Biznis 25.03.2019.

Otvoren Nike Shop u Banjaluci

ČITANJE: 2 minute

U tržnom centru Delta Planet u Banjaluci, 21. marta 2019. godine otvoren je drugi Nike Shop u BiH, koji po opremljenosti i inovacijama stoji rame uz rame sa Nike radnjama u najvećim svjetskim metropolama.

Na svečanom otvaranju kojem su prisustvovali Nike promoteri, muzičari i umjetnici predstavljen je najnoviji koncept Nike-a, sa jedinstvenom ponudom različitih kategorija, sa akcentom na ženskom treningu, ali i trčanju, sportswear-u, i dječijem asortimanu.

„Zato je i pred nama veliki zadatak, da Nike brend i u Banjaluci predstavimo na najbolji mogući način. Novim konceptom radnje potrošačima ćemo prezentovati proizvode prema kategorijama i to: ženski trening, running, košarka, sportswear i dječija kolekcija. Žene će u našem novom objektu imati poseban dio, gdje će biti u mogućnosti da od našeg osoblja doobiju savjete kako da odaberu najbolji sportski bra, odmore u našem launge dijelu i dobiju motivaciju da vode aktivan način života“, najavili su iz marketing tima brenda Nike.

Za sve zaljubljenike u košarku, odvojen je dio radnje, u kojem će moći da se pronađe najbolja i najsavremenija oprema za ovaj sport.

Akcenat u radnji stavljen je i na Sportswear dio, u kojem će biti izloženi Nike lifestyle modeli, koji će prvi put biti dostupni na našem tržištu.

Posebna pažnja posvetiće se trčanju i promociji ovog sporta u Banjaluci, a i šire u Republici Srpskoj.

Na dan otvorenja, specijalni gosti su, pored poznatih Nike promotera bili i muzički dvojac Senida_h & Coby, koji su izveli neke od svojih najpopularnijih pjesama.

Nike brend donosi inspiraciju i inovaciju svim sportistima na svijetu, a kako je Bil Bauerman govorio “Ako imate tijelo, vi ste sportista.”

Zato ćemo se potruditi da u narednom period našim potrošačima pružimo podršku da se pokrenu i pronađu tu svoju sportsku stranu“, najavili su iz marketing tima brenda.