Magazin 06.04.2016.

Ovako su magazini savjetovali singl žene 1938.

ČITANJE: 2 minute
zene zabavljanje
Ovih 12 seksističkih savjeta iz 1938. godine učinili su da se osjećamo prilično srećno što nismo živjeli u toj eri.

Iako današnje društvo i dalje pokušava da stane na put seksizmu, članak iz 1938. godine pokazuje koliko je dejting tada bio paklen za djevojke. Iako vam se ove slike mogu učiniti duhovitim, savjeti koji ih prate su omalovažavajući i ponižavajući za sve pripadnice ljepšeg pola.

View post on imgur.com

Oblačite se same u svojoj spavaćoj sobi kako biste ostavile utisak misterioznosti. Budite spremne kada muškarac dođe po vas i ne dozvolite da vas čeka. Pozdravite ga osmjehom.

View post on imgur.com

Izbjegavajte sjedenje u nezgodnim pozama – i nikada nemojte odavati utisak da vam je dosadno, čak iako jeste. Obraćajte pažnju na to šta muškarac priča. Ako morate da žvaćete žvaku, radite to tiho i zatvorenih usta.

View post on imgur.com

Muškarci ne vole djevojke koje od njih pozajmljuju maramice i ostavljaju ruž na njima. Šminkajte se u privatnosti, na mjestu gdje vas niko ne vidi.

View post on imgur.com

Bezobzirne djevojke nikada nisu privlačne. Ne pričajte dok plešete. Kada muškarac pleše, on želi da pleše.

View post on imgur.com

Ne koristite retrovizor za popravljanje šminke. Muškarcu je retrovizor potreban kad vozi i sigurno će ga iznervirati to što mora da se okreće kako bi vidio šta se dešava iza njega.

View post on imgur.com

Nemojte biti previše intimne sa vašim pratiocem dodirujući ga u javnosti. Svako otvoreno prikazivanje naklonosti smatra se lošim ukusom i uglavnom čini da se muškarac osjeća osramoćeno ili poniženo.

View post on imgur.com

Nemojte biti previše druželjubive sa konobarom i nikako mu ne pričajte kako ste se super provele dok ste tu bile sa nekim drugim. Muškarac sa koijim ste želi i zaslužuje vašu pažnju.

View post on imgur.com

Ne pričajte o odjeći i ne pokušavajte da mu opišete novu haljinu. Udovoljavajte mu i pričajte mu o stvarima o kojima on želi da razgovara.

View post on imgur.com

Ne budite sentimentalne i ne pokušavajte da ga natjerate da kaže nešto što ne želi tako što ćete pokušati da utičete na njegove emocije. Muškarci ne vole suze, posebno na javnim mjestima.

View post on imgur.com

Ne pijte previše jer muškarac očekuje da tokom cijele večeri budete dostojanstvene. Alkohol čini da neke djevojke izgledaju pametno, ali većina njih ispada šašavo.

View post on imgur.com

Ne budite upadljive kada pričate sa drugim muškarcima. Najgora stvar koju možete da uradite jeste da se onesvijestite jer ste popile previše. Nakon toga vas sigurno nikada neće nazvati.

(24sata.rs)