Magazin 02.11.2015.

Ove četiri stvari ne dijelite sa partnerom!

ČITANJE: 1 minuta
par
Ako izuzmemo pribor za ličnu higijenu, kada je riječ o ljubavnim vezama, postoje granice koje bi svaka žena trebalo da ima, baš kao i stvari koje ne treba da dijeli sa muškarcima. Određene granice će pomoći da žene ojačaju vezu sa svojim partnerom, ali i da zadrže neke stvari za sebe.

Ne otkrivajte tajne vaših prijateljica

Tajne vezane za vaše prijateljice nikad nemojte otkrivati svom partneru. Vaše prijateljice imaju povjerenja u vas i vjeruju da ćete čuvati sve tajne. Njihovo povjerenje nemojte izigrati, jer bi se u suprotnom isto moglo dogoditi i vama. Osim toga, muškarci ne razumiju ženske razgovore, tako da je najbolje držati ih podalje od toga.

Ne otkrivajte vaše šifre

Žene mogu voljeti svoje muškarce i vjerovati im bezrezervno, ali svoje šifre, ma šta da je u pitanju, ne bi trebalo da dijele sa njima.

Ne otkrivajte da vam se ne sviđa njegova porodica

Takve stvari je uvijek najbolje ostaviti samo za sebe. Uvijek ćete naći nekoga ko vam se ne sviđa, ali to partneru ne govorite. Time ga možete samo rastužiti, a možda i upropastili vezu.

Ne otkrivajte detalje svoje prošlosti

Čak i ako spomenete bivšeg partnera svom novom partneru, nemojte otkrivati previše detalja. To ne znači da ga varate, nego da izbjegavate bespotrebne probleme.

(Cosmopolitan.rs)