Magazin 29.10.2015.

Ovo je prava istina o “sukobu” Dine Merlina i Harija Varešanovića!

ČITANJE: 1 minuta
hari-dino
Cijeli region bruji o navodnom sukobu poznatih pjevača, kada je prema nekim navodima Dino pljunuo frontmena grupa “Hari Mata Hari” u jednoj sarajevskoj kafani.

Ovih dana se u medijima pojavila navodno provjerena informacija o sukobu Dine Merlina i frontmena grupe “Hari Mata Hari”, koji su se prema pisanjima jednog domaćeg lista “zakačili” u Sarajevu.

U javnosti se uveliko polemisalo o incidentu, kada se Dino konačno oglasio povodom ove nimalo prijatne situacije. On je za bh. medije izjavio da je kompletna vijest “notorna laž”, te da ne treba vjerovati baš svemu što se plasira u novinama.

Malo prije toga i Hari Varešanović je naveo svoju stranu priče, demantujući da ga je Dino pljunuo i da su se uopšte sreli skoro. Posljednji put su se videli prije godinu dana, te tako i nije bilo mogućnosti da se tako nešto desi.

Jedini istinit podatak je da je prijateljstvo Dine i Harija zaista poljuljano prošle godine, kada su se sukobili na sjednici Skupštine strukovnog udruženja muzičkih stvaralaca AMUS.

(Srbija Danas)