Magazin 29.10.2015.

Ovo su tri najveće muške omaške u krevetu

ČITANJE: 1 minuta
seks-par
Ponekad u želji da zadovolje partnerku muškarci mogu dobiti potpuno suprotnu reakciju. Previše truda sa njihove strane može biti neugodno ili čak bolno. Ove tri omaške se dešavaju skoro svakom muškarcu.

1. Ne sviđate mu se do kraja

Za razliku od žena muškarci ne mogu odglumiti uzbuđenje, zato situacije u kojima se primjeti da on nije u punoj funkciji nisu rijetke. To ne znači da mu je partnerka neprivlačna ili da je ne želi. Uzroci neuspjele ejakulacije mogu biti stres, umor ili nesigurnost.

2. Malo nježnije tamo dole

U želji da zadovolje partnerku muškarci često umiju da pretjeraju. Muškarci su jači pol i ponekad njihova snaga ne odgovara ženama. Gruba oralna igra je česta, a žene je sve više ignorišu.

Grubi dodiri i oštra brada mogu smanjiti užitak. Ovo se može spriječiti samo komunikacijom. Morate da mu objasnite da je tamo dole nježna zona koja zahtijeva nježne dodire.

3. Prebrz je za vas

Oko 70 procenata žena bar jednom nisu mogle doći do vrhunca. Preuranjena ejakulacija je medicinska tegoba, ali može biti i efekat koji partnerka ostavlja na njih, i to može biti laskavo.
Ako se ovo ponavlja često možete probati neke tehnike koje vam mogu pomoći, deblji kondom i predigra mogu pomoći da oboje stignete do vrhunca.

(Dnevnik.hr)