Magazin 27.10.2016.

Particooltura je počela sa radom i u Banjaluci: Sponzorisanje privatnih žurki!

ČITANJE: 2 minute

Particooltura kao pokret ili zajednica je počela sa radom i svi mladi ljudi, studenti koji imaju ideju za svoju kućnu zabavu, mogu aplicirati na www.particooltura.ba. Svake sedmice u Banjaluci, ali i Sarajevu, Mostaru, Tuzli i Zenici će sponzorisati po jedan kućni party!

Tu je i FB fun page na kojem prate puls mlade zajednice i zajedno sa particoolerima kreiraju zanimljive, zabavne, partijanerske, ali i društveno odgovorne sadržaje.

– Dajemo stvarni benefit studentima, sponzorišemo njihove privatne partije! Da, dobro ste čuli, Particooltura, vama studentima, može obezbijediti ono što je potrebno za dobru kućnu zabavu, naravno zahvaljujući našim partnerima Tuborg-u i Jägermeister-u – ističe Dragan Janjetović, vlasnik agencije Toolbox, te dodaje da je „youth marketing“ inovativnost na bh. tržištu i da tu vidi budućnost komunikacije sa novim generacijama.

Za posao particoolera prijavilo se preko 300 studenata, nakon četiri kruga selekcije, najbolji posao na svijetu za studente su dobili oni koji su uradili dobro zadatak, organizovali društveno korisnu aktivnost.

Particooltura je jedna nova kultura zabavljanja, a particooleri su mlade osobe iz pet bh. gradova:
• Sarajeva – Danel Mačak,
• Banja Luka – David Ignjatić,
• Mostar – Ena Miloš,
• Tuzla – Goran Emkić,
• Zenica – tandem Almin Čančar i Refik Telalović.

Pomenuta imena su osobe koje će, kako navode, organizovati  i sponzorisati najbolje kućne zabave u svojim gradovima.

– Možete se obratiti particoolerima ukoliko imate super ideju za kućni party ili ukoliko imate bilo kakvih pitanja, vezanih za Particoolturu. Particooltura je zaposlila zabavu, mlade ljude. Ali Particooltura je uključila studente iz cijele BiH u zajednicu koja uživa u odgovornom partijanju, ali i zajednicu koja razumije korisnost društvenih aktivnosti – navode iz novoformirane zajednice.

(banjaluka.net)