Biznis 19.08.2015.

Plaćanje karticama na rate uz pogodnosti u NLB banci

ČITANJE: 1 minuta

nlb

NLB Banka svojim klijentima omogućava jednostavan i siguran način plaćanja sa MasterCard Charge karticom, koja pored odgođenog plaćanja do 50 dana omogućava i plaćanje do 12 rata, bez kamata i dodatnih troškova, a svi oni koji do kraja septembra izvade ovu karticu imaće, između ostalog, popust od 50 odsto na troškove članarine za prvu godinu.

Dodatne prednosti plaćanja karticom na rate su da klijentima nije potrebna dodatna dokumentacija pri kupovini, klijenti sami mogu odlučiti o kojem broju rata se radi u skladu sa svojom finansijskom situacijom, a otplatu mogu pratiti putem izvoda.

NLB MasterCard Charge kartica se može koristiti na svim prodajnim mjestima koja su označena oznakom Kupovina na rate NLB Banke.

U sklopu promotivne akcije koja traje do kraja septembra ove godine, NLB Banka je svim novim korisnicima MasterCard Charge kartica omogućila da svoju karticu preuzmu bez troškova upisnine, te da iskoriste popust od 50 odsto na troškove članarine za prvu godinu korištenja.

– NLB Banka je već godinama prepoznata kao banka koja se u svom poslovanju trudi da klijentima izađe u susret kreirajući usluge u skladu s njihovim potrebama, te da omogući korištenje usluga koje će za njih biti veoma povoljne. S tim u vezi, banka će u narednom periodu dodatno unapređivati ponudu depozitnih i kreditnih usluga, uvodiće nove i inovativne kartične proizvode, te unaprediti uslugu elektronskog bankarstva- naglasila je Lidija Žigić, izvršna direktorica NLB banke.

(PR)