Magazin 10.01.2023.

Plesni klub “Blok” organizuje radionicu za početnike

ČITANJE: 1 minuta

“Januar je mjesec praznika, ljubavi, ali i plesa. Zato smo odlučili da našim sugrađanima priredimo pravu plesnu poslasticu”, saopštili su iz Plesnog kluba BLOK Banja Luka.

“Prvi plesni događaj u ovoj godini, vodi nas u pedesete i vrijeme lepršavih marama, haljina, šešira, tufnica, ali i revolucije svih stilova života”, dodali su u saopštenju i pozvali sve zainteresovane da se prijave i uz vesele, energične ritmove, započnu ovu 2023. godinu.

Vintage Mode je prilika da u pravom svjetlu doživite sve ono što se danas zove retro, a odiše slobodom izražavanja, pokreta, ali i odnosa prema svijetu.

Swing, jazz, rockabilly, boogie-woogie, lindy hop, rock'n'roll i blues ritmovi, dižu na noge i mlade i stare, a uživanje u muzici koja je obilježila 20. vijek, kreće u subotu, 21.1., od 17 časova, kada počinje radionica plesa JIVE – navode iz Plesnog kluba BLOK

Ova radionica je namijenjena prvenstveno početnicima, bez prethodnog plesnog iskustva, a mogu se prijaviti i svi oni koji već plešu, ali žele da nauče nešto novo i dobro se zabave. Radionica se održava u Velikoj sali Plesnog kluba BLOK i traje 2 sata.

Prijaviti se možete individualno, u paru ili u grupi, a broj učesnika je ograničen, saopštili su organizatori.

Dress code: sport/casual/vintage. Info i prijave: 066957676 (Viber).

(SB)