Magazin 14.06.2021.

PLJAČKA U ZAGREBU: Razbojnici upali u Severinin stan, vezali kućnu pomoćnicu i ukrali nakit

ČITANJE: 2 minute

U stan hrvatske pjevačice Severine Kojić, u Bijeničkoj ulici u Zagrebu, upali su nepoznati počionici i ukrali nakit, a policija utvrđuje detelje događaja, javljaju hrvatski mediji.

Naime, danas popodne, 14. juna, kako se navodi, dogodio se upad, a policija utvrđuje da li se radi o provali, razbojništvu ili ometanju posjeda, prenose Nezavisne.

Pred Severininim domom tokom dana bilo više policijskih vozila, piše 24sata.hr.

Kako se navodi, uviđaj je trajao satima. Isti portal navodi da su razbojnici vezali Severininu spremačicu.

Portal Index kontaktirao je policiju gdje su potvrdili da je ovog ponedjeljka u 13.45 u stanu na Bijeničkoj ulici u Zagrebu, koji je u vlasništvu 49-godišnjakinje, počinjeno razbojništvo uz upotrebu tjelesne snage nad 65-godišnjom ženom te je tom prilikom otuđen nakit.

Otkrili su da se radi o dva nepoznata počinioca te da materijalna šteta još nije utvrđena. Potvrdili su takođe da niko nije povrijeđen.

Nakon informacije da je neko upao u Severinin stan u Zagrebu, za Telegraf.rs, oglasio se pjevačicin PR, Davor Grgin.

On je izjavio da su nakon incidenta svi dobro.

“Hvala Bogu, svi su dobro. Za sve ostalo vas moramo usmjeriti na policiju. Hvala na razumijevanju”, izjavio je Severinin PR za Telegraf Jetset.

Severina: Najvažnije da su svi dobro

Nakon što su joj u stan u Zagrebu ovog ponedjeljka provalila dva napadača, koja su ukrala nakit te napala i vezala njenu kućnu pomoćnicu, pjevačica Severina Kojić se oglasila o napadu.

“Ovo danas… Razumijete da ne mogu ništa govoriti. Neka su svi, prije svega, živi i zdravi. Naravno da neke ukradene stvari za mene imaju prije svega sentimentalnu vrijednost, ali s tim ću se lakše nositi. Meni su ‘ukrali dijete’, to je najgore što mi se dogodilo. Stvari imaju vrijednost, ali se mogu nadoknaditi. Izgubljeno i oteto vrijeme bez mog djeteta ne može se nikad nadoknaditi”, rekla je Severina za Jutarnji list.

Iako je u interesu policije da se detalji istrage ne iznose, doznalo se da su lopovi najvjerojatnije motrili i čekali da Severina i njen menadžer Tomica Petrović izađu iz stana. No, prema pisanju Jutarnjeg, nisu očekivali da će u stanu zateći spremačicu, koja ipak policiji nije dala korisne podatke o opisu počinioca, jer su navodno vrlo brzo pobjegli.

Nadzorna kamera preko puta zgrade u kojoj je Severinin stan, navode, bila je pošpricana sprejem, ali na potezu njihovog kretanja ima još nadzornih kamera, pa će policija zatražiti snimke kako bi možda ušla u trag počiniocima.

(SB)

Oznake: Severina