Magazin 25.08.2015.

Počinje Farma 6: Poznati učesnici

ČITANJE: 1 minuta

farma 6

Nova sezona popularnog rijaliti šoua “Farma” počinje u četvrtak, 27. avgusta, a mediji otkrivaju učesnike ovog šoua.

Među učesnicima naći će se manekeni, starlete, pjevači kao i neke ekscentrične ličnosti koje su poznate javnosti.

Bivši inspektor i bodi bilder Lepimir Bakić navodno je jedan od novih učesnika. U javnosti ga se svi sjećaju kao policajca koji je u rijalitiju “Sladak život” pokazao zadnjicu prilikom depilacije. Takođe je poznat i po tome što je suspendovan iz policije  nakon što su osvanule njegove fotografije sa žurke transseksualaca.

Pored njega na spisku učesnika našao se  nekadašnji žestok momak Kristijan Golubović. On je nedavno rekao da će “postrojiti” farmere i naterati ih da treniraju.

Zatim, voditelj televizije Pink Vladimir Stanojević  koji je u posljednje vrijeme bio u žiži interesovanja  zbog  sukoba sa bivšom vjerenicom Anom Marijom Žujević.

Takođe na spisku novih učesnika našli su se pjevačice Nela Bijanić,Danijela Stojiljković Ella, Gabrijela Gabi Pejčev. Ono što je privuklo pažnju mnogih su Milić Vukašinović  koji bi trebalo da uđe na Farmu sa suprugom Suzanom.

U novoj sezoni Farme naći će se i  Anabela Atijas, maneken  Rade Lazić, Radiša Miljković alijas Radašin, koji je javnosti već od ranije poznat, igračica Jelena Krunić, starleta Tamara Đurić, suprug i menadžer pjevačice Tine Ivanović Zvezdan Anđić i estradni menadžer Bata Paligorić i Marko Miljković  kojeg publika pamti iz prve sezone “Velikog brata”.

(Kurir)