Magazin 28.10.2017.

Pogledajte ko će zabavljati Banjalučane na Trgu u najluđoj noći!

ČITANJE: 1 minuta

Muzičke zvijezde Sergej Ćetković, Nikola Rokvić, Lukijan Ivanović, “Lexington bend”, Toni Cetinski, Dženan Lončarević i Ivana Peters najvjerovatnije će zabavljati Banjalučane i goste trodnevnim koncertima, koji će biti održani u sklopu dočeka Nove godine, potvrdio je izvor “Nezavisnih”.

Za razliku od ranijih godina, ove godine praznični zimski i novogodišnji sadržaj će biti raznovrsniji i atraktivniji. Biće organizovan na više lokacija za domaću publiku i goste, i to u trajanju od čak 45 dana.

“Novina je i to što će na Trgu Krajine, u sklopu ‘Zimzograda’, biti promocija novogodišnje turističke ponude, ali će biti održana i manifestacija ‘Ćevapfest'”, kazao je u petak naš izvor nakon završetka druge sjednice Organizacionog odbora za obilježavanje Nove godine.

Kako je planirano, koncerti u centru grada će, najvjerovatnije, biti održani na lokaciji Ulica kralja Petra Karađorđevića, ispred hotela “Palas”, 30. i 31. decembra, te 1. januara iduće godine.

Igor Radojičić, predsjednik Organizacionog odbora, ranije je kazao da je jedan od ciljeva ovogodišnje manifestacije da se u grad za Novu godinu privuče što više turista iz regiona.

Prema planu, pored već prepoznatljivog “Zimzograda”, koji će najvjerovatnije biti otvoren od 1. decembra do 2. januara, grad će na još dvije lokacije, na platou ispred Muzeja savremene umjetnosti RS i Narodnog pozorišta RS, prirediti prigodan novogodišnji program.

Mnogo turista i ove godine se očekuje iz Slovenije, Srbije, ali i ostalih zemalja u okruženju i šire.

Raspored nastupa

30.12.

Sergej Ćetković

Ivana Peters

31.12.

Nikola Rokvić

Lukijan Ivanović

“Lexington bend”

1.1.

Toni Cetinski

Dženan Lončarević

(Nezavisne)