Magazin 29.12.2016.

Ponuda banjalučkih lokala za doček Nove godine

ČITANJE: 2 minute

Najluđa noć sve je bliža, a za one koji se još nisu odlučili gdje će ispratiti staru i dočekati Novu godinu donosimo brzi pregled ponuda pojedinih gradskih lokala.

Proslava u KSET-u počinje u 22 časa, a cijena ulaznice iznosi 25 KM. Kako su za MONDO potvrdili u ovom pabu, ponuda obuhvata neograničenu mezu tokom noći, a prisutne će zabavljati grupa Drive. Ovaj bend svira šarolik repertoar obrada elektronske muzike, electro, dance, house, funk i drum'n'bass hitova.

U Mac Tire pabu pobrinuli su se za cjelodnevnu aktivnost. Dnevna žurka “Santa Chicks” startuje u 11.55 časova, dok naveče nastupa bend Babe Barbarella. Cijena ulaznice iznosi 50 KM, a kako saznajemo sva mjesta za doček su popunjena.

Doček u klubu Boom Boom Room i ove godine je besplatan, a za dobru zabavu zaduženi su rezidenti Digital Seekers (Tibor & Kazo).

U pivnici “Divlja ruža” u Boriku garantuju dobar provod uz Trio acoustic bend (bas, gitara i dvije harmonike) i neograničenu hranu tokom cijele noći. Uplata za muškarce iznosi 40 KM, a za dame 30 KM.

Najluđu noć možete proslaviti i u Svadbenom salonu “Tamaris”. Ulaz za muškarce je 65 KM, a za pripadnice ljepšeg pola 45 KM. Ponuda obuhvata neograničenu konzumaciju pića tokom cijele noći i bogat švedski sto. Za DJ pultom biće Stefan Ivanković i Nikola Todorović.

U City pabu kažu da će cijene pića tokom proslave novogodišnje noći biti nepromijenjene, a ulaz je besplatan. Upad je besplatan i u Peckham pabu, ali je potrebno izvršiti rezervaciju.

Koncept bar i restoran “Bajka” organizuje cjelodnevni novogodišnji doček. Velika dnevna žurka počinje u podne i trajaće do 18 časova, a kasnije nastupaju Stana i Čorba. Ulaz je slobodan, a broj mjesta je ograničen.

U kafiću “Maraton” takođe možete proslaviti Novu godinu. Cijena pića biće uvećana za 50 odsto, a ulaz je besplatan uz obaveznu rezervaciju.

Cijena dočeka Nove godine u Klubu studenata Banjaluka tradicionalno iznosi 10 KM, a domaćini kažu da i ove godine pristune očekuju studentske cijene pića. Tokom noći biće organizovana i nagradna igra.

Kao što smo ranije najavili, doček Nove godine biće organizovan i na banjalučkom Trgu Krajine. Program proslave počinje 31. decembra u 20 časova nastupom Lukijana Ivanovića, od 21 čas nastupiće Dušan Svilar, nakon toga od 22 časa Aleksandra Radović i od 23.30 časova uslijediće nastup Tijane Dapčević sa bendom. Novina je da će se bina za proslavu nalaziti na glavnoj saobraćajnici, između parka „Petar Kočić“ i hotela „Palas“.

(mondo.ba)