Magazin 03.01.2022.

POSLIJE 26 GODINA: Od utorka počinje emitovanje novih 12 epizoda poznate serije “Složna braća”

ČITANJE: 2 minute

Na kanalu “Superstar” sutra uveče počinje emitovanje nove sezone čuvene humorističke serije “Složna braća – D nekst dženerejšn”, snimljene u produkciji kompanije “Telekom Srbija” i ETM produkcije.

Emitovanje kultne serije, autora Neleta Karalića, počinje u 21.00 časova, a druga sezona, koja se emituje poslije 26 godina, donosi 12 novih epizoda.

Epizode se nadovezuju na kultnu satiričnu seriju iz devedesetih godina prošlog vijeka, sa novim, ali i starim likovima čije će međusobne odnose i raznolike i ponekad groteskne situacije gledaoci pratiti svakog dana od ponedeljka do četvrtka na kanalu “Superstar”, saopšteno je iz Pi-ar agencije “KomunikArt”.

Samo četiri dana kasnije, od 8. januara, ova serija, sa karakterističnim humorom pripadnika bivših republika nekadašnje zajedničke države, biće emitovana na TV “Prva”, i to subotom i nedjeljom od 20.00 časova.

“Izuzetno sam uzbuđen jer znam da je početak emitovanja serije `Složna braća- D nekst dženerejšn” jedna nova avantura, a ja pre svake nove avanture imam neku vrstu treme”, rekao je Karajlić, autor i scenarista serije.

On kaže da je, međutim, duboko uvjeren da će publika primiti nove junake na isti onaj način na koji je primila i stare, jer i jedni i drugi nose istu vrstu šarma.

“Nadam se da će se ova nova sezona serije koja sutra počinje, gledati sa istim entuzijazmom i za 30 godina, baš kao što se sa tim istim entuzijazmom gledao i onaj serijal koji smo snimili prije skoro četvrtine vijeka”, istakao je Nele Karajlić.

Novu sezonu serije “Složna braća – D nekst dženerejšn ” čini impozantna glumačka ekipa iz čitavog regiona, predvođena Natašom Ninković, Markom Gverom, Andrijom Kuzmanovićem, Nikolom Pejakovićem, Radoslavom Milenkovićem, LJubišom Savanovićem, Milanom Kovačevićem.

Tu su i glumci Amar Ćorović, Maja Čampar, Sergej Trifunović, Zoran Cvijanović, Nenad Okanović, Darko Ostojić, Mima Karadžić i drugi.

Kreator i scenarista serije i ovaj put je Nele Karajlić uz Srđana Jankovića, a režiju potpisuje Milorad Milinković.

(Srna/SB)

Oznake: Nele Karajlić