Magazin 16.04.2021.

POŠTE SRPSKE: Odazvali se globalnom muzičkom izazovu i zaplesali uz “Jerusalemu” (VIDEO)

ČITANJE: 1 minuta

Kako bismo malo razbili rutinu i pokazali vedar duh i optimizam, u situaciji izazvanoj virusom korona i svim mjerama koje iz nje proizilaze, odlučili smo se odazvati globalnom plesnom izazovu i zaplesati uz laganu i pozitivnu kompoziciju Jerusalema, saopšteno je iz Pošta Srpske.

Ovim odzivom smo našu Poštu upisali kao prvu na listi svjetskih poštanskih operatera koji su dio svjetskog plesnog izazova, dodaju u saopštenju.

Uz kompoziciju južnoafričkog umjetnika Master KG, trenutno pleše cijeli svijet.

Riječ je o pjesmi jednostavnog teksta i zaraznog ritma koja je obišla svijet brzinom svjetlosti.

Jerusalema je postala vid borbe protiv pandemije, trenutak rasterećenja, nade i optimizma.

Izazovom koji ne poznaje granice, #jerusalemachallange je postao opšteprihvaćen način očuvanja optimizma i zajedništva.

Terapija muzikom i plesom uspjela je, kao i mnogo puta do sada, da ujedini svijet igrom i pozitivnom energijom u zajedničkoj borbi protiv korona virusa.

Naše kolege su prepoznale i podržale ideju, te se njih 40 odazvalo i uvježbalo koreografiju za plesni spot Pošta Srpske.

Pripreme su trajale mjesec dana, koliko nam je bilo potrebno da naučimo korake i napravimo scenario koji će prikazati proces rada našeg Preduzeća, pozitivnu energiju i dobro raspoloženje naših kolega.

U video spotu koji je premijerno prikazan na našem zvaničnom YouTube kanalu danas, 16.04.2021.godine, željeli smo pružiti podršku svim radnicima koji se svakodnevno bore protiv izazova pandemije, te našim korisnicima izmamiti osmijeh na lice, poručili su iz Pošta Srpske.

(SB)

Oznake: Pošte Srpske