Magazin 18.06.2024.

Prema horoskopu, ovo su najgori muževi

ČITANJE: 2 minute

Ako u glavi imamo neku svoju viziju savršenstva, ili ako se oslanjamo na sve što smo ikada pročitali u časopisima, jedno je sigurno – kada je ova tema u pitanju, puni smo predrasuda. Činjenica je da žene žude za sigurnošću.

Blizanci

Pod uslovom da neko nekako uspije da natjera Blizanca da se obaveže, imaće posvećenog ljubavnika za sva vremena. Muževi Blizanci su čuda prirode, sve dok se lijepo odnosimo prema njima. Skloni su biti pretjerano osjetljivi i malo džangrizavi kada imaju osjećaj da ih ne poštuju dovoljno, a iako neće fizički otići, mogli bi zato lutati mentalno. Ipak, sve dok smo prema njima dobri, isto možemo očekivati i zauzvrat, prenosi Stil.

Škorpija

Svako ko je u braku s muškarcem Škorpijom potvrdiće kako su oni u stanju da igraju na loptu toplo i hladno. Vjerovatno ste nasjeli na njegov dobar izgled i zavodljiva obećanja – i on će ispuniti ta obećanja, iako vas može držati na oprezu kada se radi o tome da se osjećate apsolutno sigurno s njim kao svojim vjernim partnerom.

Ovo je jedan od tri vatrena znaka u zodijaku, čija prodorna energija ruši sve barijere. Međutim, kada je u pitanju klasičan bračni odnos, muškarcu Ovnu to nikada ne može da bude dovoljno. On u braku nastoji da traži više i sve mu brzo dosadi, jer su mu potrebni novi izazovi. Zbog toga muškarci Ovnovi koji se ožene, iako se možde ne odluče na razvod, često se desi da su nevjerni u braku.

Vodolija

Kako je ovo znak koji najmanje vjeruje u instituciju braka, bilo kakav pokušaj da živi formalan život u braku može da mu djeluje kao oduzimanje sopstvene slobode. Vodolije se bore za slobodne odnose i u njima se najbolje osjećaju. Zbog toga nikada ne mogu da garantuju za sebe da će biti pouzdani muževi, jer će umjesto toga uvijek biti mnogo bolji prijatelji. Vodolije se u mladosti rijetko vežu za jednu osobu. Već u poodmaklim godinama znaju da sačuvaju brak i budu odani saputnici. Previše su okrenuti sebi i prave ljenštine kada je u pitanju pokretanje na rad i odnose.

Vaga

Muškarac Vaga je neko ko po pravilu traži dominantnijeg partnera od sebe, jer na taj način stvara balans zbog svoje neodlučnosti. Kada ima dominantnijeg partnera u braku, onda to postaje uravnoteženo, ali samo dok drugoj strani to odgovara. U krizama će uvijek biti neodlučan bez dovoljno inicijative. Zbog toga se za muškarce Vage smatra da su slabi da bi bili glava porodice.

Oznake: horoskop, Muž, Suprug