Magazin 26.05.2024.

Prepiska Tošića i Severine izazvala “buru” na mrežama

ČITANJE: 1 minuta

​Prepiska fudbalera Duška Tošića i pjevačice Severine jedna je od glavnih tema na društvenoj mreži Twitter, u našem regionu.

Podsjetimo, suprug pjevačice Jelene Karleuše je u više navrata slao poruke hrvatskoj zvijezdi koja mu je, sudeći prema onome što se vidi u prepiskama, na iste odgovarala.

Kako je “Kurir” prenio, Duško je navodno Severinu kontaktirao kako bi pjevala na jahti koju je nedavno kupio u Turskoj.

“Kupio sam nedavno jahtu koja je parkirana na Bosforu i hteo sam da napravim proslavu povodom toga, a moji drugari iz “WhatsApp” grupe su predložili da nam Severina peva. Eto, to to je razlog mog kontakta” naveo je Duško navodno za “Kurir”.

Ipak, u prepiskama koje su dospjele u javnost, nigdje se ne vidi da pominje jahtu.

Kada se pažnja obrati i na datume, može se primjetiti da joj je pisao u martu, pa zatim i u novembru, više puta, u razmacima od nekoliko dana.

Ljudi na Twitteru komentarišu prepisku, a pojedini navode da im djeluje da postoje određene “rupe” u porukama. Takođe, spekulišu i o tome da li su neke poruke sa Severinine strane obrisane, za šta nema konkretnog dokaza.

Pojedine objave su i šaljivog tipa.

“Ne znam šta mi je bizarnije to što je Severina odbila Duška Tošića ili što je on htio da mu pjeva na novoj jahti”, jedan je od komentara.

“Ne kulira ga nego glumi nedodirljivu. Kad nekoga kuliraš ne odgovaraš mu apsolutno nikako, posebno ne postavljaš  pitanje ‘Kako?’,” piše u jednom tvitu, prenosi “Telegraf“.