Sport 14.09.2015.

Prijem za zlatnog kik boksera iz Laktaša

ČITANJE: 1 minuta
kik bokser

Načelnik opštine Laktaši Miroslav Kodžoman danas je organizovao prijem za mladog kik-boksera Sandra Poletana, koji je ove godine osvojio zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu za juniore u San Sebastijanu u Španiji.

Iz opštine Laktaši saopšteno je da je ovo najbolji rezultat ikad postignut u BiH, uzimajući u obzir činjenicu da je Sandro dvostruki šampion Evrope i dvostruki vicešampion svijeta u juniorskoj konkurenciji.

Kodžoman je ovom prilikom rekao da je Poletan jedan od najboljih ambasadora opštine Laktaši i Republike Srpske.

– Opština Laktaši je u 2014. godini ovog mladića proglasila za sportistu godine, te će i dalje pratiti uspjehe i podržavati njegov rad- poručio je Kodžoman.

Poletan je istakao da mu je svaki rezultat podsticaj za dalje uspjehe, te najavio da će prvi put učestvovati na Svjetskom seniorskom prvenstvu u kik-boksu u oktobru i na Evropskom prvenstvu u boksu.

Poletan je član Kik-boks kluba “Kruna” iz Laktaša. Evropsko prvenstvo za juniore u Španiji, na kojem je osvojio zlatnu medalju u najmasovnijoj i najjačoj asocijaciji VAKO, održano je od 21. do 29. avgusta, a okupilo je više od 1.500 takmičara iz cijele Evrope.

(Agencije)