Biznis 01.01.2021.

Privredna komora organizuje zajednički nastup drvoprerađivača iz Srpske na sajmu u Kelnu

ČITANJE: 1 minuta

Privredna komora Republike Srpske u saradnji sa SIPPO programom i uz podršku Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske i Ministarstva privrede i preduzetništva Republike Srpske, organizuje zajednički nastup privrednih društava iz Udruženja šumarstva i prerade drveta, iz oblasti prerade drveta i proizvoda od drveta (tehničko drvo) na sajmu Interzum 2021.

Riječ je o sajmu prateće industrije za proizvodnju namještaja i opremanje enterijera koji će se održati u periodu od 4. do 7. maja, 2021. godine u Kelnu u Njemačkoj, saopšteno je na sajtu Privredne komore RS.

Sajam Interzum vodeći je svjetski sajam za prateću industriju za proizvodnju namještaja i opremanje enterijera. To je središnja komunikacijska platforma ove branše i idealno polazište za privredna društva koja svoje proizvode žele predstaviti cijelom svijetu na jednom mjestu.

Cjelokupna branša se okuplja kako bi doživjeli premijere proizvoda – i na taj način ostvarili pogled u budućnost: donositelji odluka, nositelji ideja i multiplikatori iz cijelog svijeta informišu se o inovacijama branše i traže i pronalaze nove kontakte – ko zaista želi dobro poslovati neće moći zaobići Keln, navodi se na sajtu komore.

U 2019. godini na ovom međunarodnom sajmu učestvovao je 1.561 izlagač iz 57 zemalja, koji su privukli 57.500 poslovnih posjetilaca iz 143 zemlje.

Više informacija o sajmu možete pronaći na zvaničnoj stranci https://www.interzum.com, a više detalja o prijavi i učešću na ovom linku.

(ekapija)