Magazin 02.07.2016.

Prok&Fitch stižu na Fresh Wave Festival

ČITANJE: 3 minute

Prok&Fitch novi su potvrđeni headlineri Nektar FreshWave Festivala, a nastupiće na glavnoj bini u subotu, 7. avgusta, dok će iste večeri na toj bini nastupiti i John Belk, Calavera & Manya, Peppe i drugi.

Još svega 35 dana ostalo je do velike rođendanske i jubilarne proslave Nektar FreshWave festivala, a posljednje veče trodnevne zabave na tvrđavi Kastel upotpuniće nastupi Prok&Fitch, John Belk, Calavera & Manya, Peppe i drugi.

Prok&Fitch je produkcijski i DJ dvojac kojeg čine Ben Prok i James Fitch, a koji preferira nešto tvrđi house zvuk, koji se graniči sa tech house žanrom, a obiluje fantastičnim vokalima koji su sa krajnje sofisticiranim muzičkim ukusom upakovani u sjajne bas linije i nedokučive produkcijeke detalje koji muziku ovog dvojca čine neponovljivim! Od kako su udružili snage, od čega je prošlo gotovo 10 godina, ovaj dvojac iz godine u godinu bilježi sve veći broj nastupa na velikim svjetskim plesnim podijumima kao što su Space (Ibiza), Sankeys (Manchester), Cielo (New York) ili legendarni Ministry of Sound (London).

Respektovani od najvećih imena iz industrije poput Petea Tonga, vladara čuvenog radija BBC One, kao magnetizmom privlače sve veći broj poštivalaca njihovog zvuka. Ne sumnjamo da će ovo biti prava poslastica za sve ljubitelje house zvuka i idealan način da se začini treće festivalsko veče FreshWave Festivala2016.

John Belk beogradski je DJ koji svoje početke u elektronskoj muzici veže za davnu 1997. godinu, kada je počeo da kreira svojstven stil i da ga gradi u smjeru house muzike. Danas, respektovani tech-house DJ, svojim vještinama za DJ pultom ne sprestaje da oduševljava, a sigurni smo da će uz headlinere treće večeri festivala pokazati svoj puni potencijal publici festivala!

Calavera & Manya su duo koji dolazi iz Beograda i koji važe za jedan od produkcijski najproduktivnijih dvojaca u regionu. Posvećenost studiju na zavidnom je nivou, a najbolje od svega je što rado nastupaju i pred najzahtjevnijom publikom. O tome najbolje svjedoče nastupi sa velikanima poput Tube & Berger, Dj Tonka, Thyladomid, Marko Nastić, Metodi Hristov, Kydus, Gramophonedzie, Lea Dobričić, Niki Belucci, Dj Omnia , Jerome Isma itd.

Peppe sa podjednakom lakoćom svira sve vrste hausa, elektro, minimal, latino, fank ili disko. Ostaje jedan od nekolicine beogradskih DJ-eva koji u svakom trenutku umije da pogodi raspoloženje publike i napravi nezaboravnu zabavu. Zato nije čudo da je tražen sa svih strana – od korporativnih zabava i sponzorskih događaja, do najvećih beogradskih klubova ali i regionalnih festivala.

Nektar FreshWave PROMO PARTY

Kao što je i najavljeno, ovogodišnju kampanju 5. jubilarnog izdanja FreshWave Festivala obilježiće i serijal zabava Nektar FreshWave PROMO PARTY! Naredni takav događaj u kalendaru FWF je u subotu, 16. jula na plaži OPIUM BEACH BAR-a uz obalu Vrbasa, a nastupiće planetarna superzvijezda i jedna od iskonskih house DJ ikona, JUNIOR JACK!

Podsjećamo da su do 4. jula aktuelne PROMO cijene ulaznica od svega 45KM za sve dane festivala, a dostupne su u banjalučkom pabu Debela Berta, turističkoj agenciji MG Travel u Banjaluci i putem internet servisa za prodaju ulaznica www.kupikartu.ba!

FWF PR TEAM